Zonvakantie
De beste stranden
All inclusive
Maximaal genieten
Verre Reizen
Onvergetelijke vakanties
Last minutes
Snel naar de zon
Stedentrips
Cultuur & Ontspannen

Aanbiedingen

Wie wil het nou niet? Een goedkope vakantie boeken, zodat er extra geld over is om leuke dingen mee te doen. Er zijn tal van manieren om niet veel uit te geven uw reis! Je hebt vast wel gehoord van Last minutes, vroegboekkorting en andere acties. Maar wat houdt het in en waar moet je op letten.

Vroegboekkorting
Reisbureaus kopen ieder jaar vluchten, hotels en complete vakanties in. Ze weten wel hoeveel ze hebben ingekocht maar niet hoeveel ze dit jaar zullen verkopen. Wanneer ze in het begin van het jaar veel vakanties verkopen weten ze zeker dat ze aan het eigen van het vakantieseizoen niet met lege hotelkamers of vliegtuigstoelen die ze voor dumpprijzen moeten verkopen. Om ervoor te zorgen dat (online)reisbureau’s in een vroeg stadium veel reizen verkopen geven ze kortingen weg. Deze korting noemen we vroegboekkorting. In de eerste twee a drie weken van het vakanties seizoen zult je de meeste vroegboek aanbiedingen vinden! Alle grote reiswebsites en reisbureaus geven vroegboekkorting, maar het is natuurlijk wel zaak om er op tijd bij te zijn!

vakantiediscounter-logoBeste last minutesBekijk aanbiedingen
corendon-logoEuropese toppersBekijk aanbiedingen
d-reizen-logoLuxe resortsBekijk aanbiedingen
sunweb-logoAll inclusive specialistBekijk aanbiedingen
prijsvrij-logoKindvriendelijkBekijk aanbiedingen
beachcheck-logoGemakkelijk vergelijkenBekijk aanbiedingen
Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.

Aanbiedingen en acties juni 2024

Wanneer je in de zomermaanden er lekker tussen uit wilt, maar te laat bent om met vroegboekkorting te boeken. Geen paniek, er zijn nog andere opties om goedkoop te boeken! Veel websites die reizen verkopen stunten het hele jaar door met aanbiedingen en acties. Consumenten willen lekker op vakantie, maar ze willen ook het gevoel hebben dat ze niet teveel betalen voor deze vakantie. Dit weten reisbureaus en spelen hier op in. Bepaalde reizen naar populaire bestemmingen kopen ze extra veel in, waardoor ze inkoopvoordeel hebben. Dit voordeel kunnen ze laten terugkomen in de prijs van een reis. Deze reizen die groot zijn ingekocht kunnen gebruikt worden om mee te stunten en om aanbiedingen te maken.

Last minute vakantie

Geen zin om lang naar aanbiedingen te zoeken? Wacht dan tot het laatste moment. Reisorganisaties hebben er natuurlijk niks aan om met ingekochte reizen te blijven zitten! Ze zullen deze vakanties liever met een klein verlies verkopen dan ermee te blijven zitten, dit levert hen een veel groter verlies op. Last minute reizen zijn daarom in veel gevallen erg voordelig! Maar ze hebben ook een nadeel, niet alle reizen zijn nog beschikbaar. Het is dus wel een risico. Misschien zijn er geen vakanties meer naar uw favoriete bestemming. Gelukkig zijn er websites waar u last minute vakanties kunt zoeken en vergelijken. Zo ziet u precies welke reizen, voor welke prijzen bij welke aanbieders beschikbaar zijn. Populaire bestemmingen zijn onder andere Colombia, Cuba en Cyprus

Dicht bij huis vakanties

Wordt het dit jaar Spanje, Griekenland of toch weer naar Turkije, dit was de laatste keer zo goed bevallen. Nou, wilt u voor een zacht prijsje op reis, overweeg dan ook eens om lekker dicht bij huis te blijven. Duitsland en België hebben prachtige streken waar veel te ontdekken valt. Ook in Nederland is het prima vertoeven! Denk bijvoorbeeld eens aan de waddeneilanden, fietsen en wandelen in Drente, een vakantie aan de Nederlandse kust of geniet van het bourgondische leven in het zuiden. Een zon-garantie is er helaas niet!