Zonvakantie
De beste stranden
All inclusive
Maximaal genieten
Verre Reizen
Een onvergetelijke vakantie
Last minutes
Snel naar de zon
Stedentrips
Cultuur & Ontspannen

Cruises

Als u op zoek bent naar een originele wijze om te reizen door Europa of zelfs verder, dan kunt u overwegen een cruise te maken. Een cruise is niet alleen een speciale manier om veel steden en landen te zien in korte tijd, maar het is tevens een zeer handige manier van reizen. Vergeet licht reizen, of backpacken, wanneer uw hotel in de vorm van een boot u overal kan brengen. Een vliegticket is niet nodig.  Geen stress meer over in- en uitpakken tussen verschillende hostels en/of hotels: u hoeft uw koffers maar twee keer te pakken. Gewoon in uw eigen huis voor vertrek en bij terugkomst.

vakantiediscounter-logoBeste last minutesBekijk aanbiedingen
d-reizen-logoMeerdere aanbiedersBekijk aanbiedingen
corendon-logoEuropese toppersBekijk aanbiedingen
tui-logoLuxe resortsBekijk aanbiedingen
sunweb-logoAll inclusive specialistBekijk aanbiedingen
prijsvrij-logoKindvriendelijkBekijk aanbiedingen
vakanties-logoGemakkelijk vergelijkenBekijk aanbiedingen

U kunt kiezen voor korte cruises, een aantal dagen of lange cruises, tot wel weken lang! Een cruise biedt u een blik op delen van de wereld vanuit een andere invalshoek, waardoor u landen en/of steden vanuit een nieuw perspectief kan zien. Je kunt het dus ook prima combineren met een heel actieve vakantie. We bespreken hieronder twee vaak geboekte Europese cruise. Verder op Vakanty.nl vind je ook informatie over reizen naar Marokko, Mauritius of Mexico.

1. Cruises door de Baltische Zee

Deze cruises zal u brengen naar noordelijke of Oost-Europese landen, zoals Ijsland en Zweden en via een mooie route naar de schitterende stad St. Petersburg in Rusland vervoeren. Andere bezoekwaardige steden die deel uitmaken van uw cruise kunnen zijn Hamburg in Duitsland en Kopenhagen in Denemarken.

2. Middellandse Zee cruises

Een van de meeste geboekte cruiseroute in Europa is veruit de Middellandse Zee route, waar toeristen de kans krijgen om steden en havens vol romantiek, geschiedenis en natuurlijk lekker eten te verkennen! Verken en ontdek de romantische regio’s van Italië, de grote wijngaarden van Frankrijk en de fijne sfeer van de Spaanse kustlijn.

Europa heeft veel te bieden. Een cruise is simpelweg een relaxte manier van reizen en een fijne manier om diverse havens en steden van dit oude werelddeel, vol historie te bezoeken.

Het boeken van een cruisevakantie gaat over het beslissen over de goede begroting, de beste bestemming, de juiste locatie van uw kamer aan boord, et cetera. Om een voorbeeld te noemen, als u een pakketcruise naar Groenland wilt boeken, zou een cabine met uitzicht over de oceaan de perfecte optie zijn zodat u uw blik kunt richten op walvissen en orka’s die langs zwemmen. Vergeet niet om te kiezen voor een touroperator die goed gevestigd is en aangesloten bij een garantiefonds.