Zonvakantie
De beste stranden
All inclusive
Maximaal genieten
Verre Reizen
Onvergetelijke vakanties
Last minutes
Snel naar de zon
Stedentrips
Cultuur & Ontspannen

Over ons

De website vakanty.nl is gestart in 2019 en wordt dagelijks geüpdate met leuke en inspirerende vakanties. Op deze pagina lees je meer over het team en het bedrijf vakanty. Wil je liever direct een zonvakantie boeken en geen tijd verdoen? Kijk dan eens tussen de beste all-inclusive vakanties of last minute aanbiedingen van december 2023.

kantoor vakanty.nl

Begin 2019 is het team achter vakanty.nl gestart met de ontwikkeling van dit nieuwe platform. Het moest een complete site worden met daarop een uitgebreid aanbod aan reizen. Zowel Europese vakanties als verre reizen (wereld wijd). Daarbij is het uitgangspunt dat er veel verschillende samenwerkingen moesten worden aangegaan om consumenten een breed aanbod te kunnen bieden. Zo zijn er op dit moment samenwerkingen met onder andere: vakantiediscounter.nl, d-reizen, corendon, tui, suntip, sunweb, alltours, kras, prijsvrij, oad, vakanties.nl, de jong intra, strip reizen en vakantiexperts. Daarnaast zijn er ook relaties met enkele vliegmaatschappijen en ticketvergelijkers (o.a. Transavia, KLM, Emirates).

Goedkope vakanties vergelijken via vakanty.nl

Er zijn in Nederland heel veel verschillende aanbieders van vakanties actief. Vaak hebben ze een overlopend aanbod aan hotels en resorts. De prijzen en kamertypes kunnen flink verschillen. Het team van vakanty.nl speurt elke dag naar de beste vakantie aanbiedingen, ook op zaterdag 9 december 2023. Hebben ze een parel gespot? Dan plaatsten ze deze op de blogs. Verder kunnen reizigers verschillende hotels bekijken en direct de prijzen vergelijken op de verschillende website van de reisaanbieders. Soms kan een simpele vakantie al honderden euro’s schelen. Zo werken we niet alleen met aanbieders die vliegen vanaf schiphol, maar ook van andere luchthavens (Duitsland en België).

team foto vakanty.nl

Medewerkers Vakanty.nl

Het team van vakanty.nl is werkzaam in Zwolle (Overijssel). Het team omschrijft zichzelf als een jong en dynamisch reisgezelschap. Iedereen houdt enorm van het bezoeken van nieuwe plekken en ook de kantoorhond geniet van welverdiende weekendjes weg in Nederland. Voornamelijk de verre bestemming (Bali, Australie, Malediven en Zuid-Afrika) zijn erg in trek. Ze kunnen je er daarom ook alles over vertellen. Volg de verschillende social media kanalen (Facebook, Twitter en Instagram) van vakanty.nl om meer te weten te komen over de persoonlijke reistips en inspiratie blogs van onze medewerkers en lees de recente onderzoeken. Let ook op onze vacature pagina. We zoeken regelmatig nieuwe medewerkers en stagiairs om ons team mee aan te vullen. Bekijk hieronder de auteurs op vakany.nl


Kantoor Vakanty.nl
Adres: Dokter van Deenweg
Postcode: 8025BM, Zwolle, Nederland
Mail: info@vakanty.nl