Zonvakantie
De beste stranden
All inclusive
Maximaal genieten
Verre Reizen
Onvergetelijke vakanties
Last minutes
Snel naar de zon
Stedentrips
Cultuur & Ontspannen

Rondreizen

Bij individuele reizen is de rondreis door de reisorganisatie uitgestippeld en reist u zelfstandig het traject af. Het aanbod van reisorganisaties voor individuele rondreizen is divers. Voor iedereen is er wat wils. De bestemmingen zijn bij de ene organisatie avontuurlijker en exotischer dan bij de ander. Het vervoer kan enorm van comfort verschillen en hetzelfde geldt voor de accommodaties. Soms zijn er heel veel excursies, en soms weer heel weinig; de rondreizen zijn all inclusive, alleen op basis van ontbijt of een mix. Ook het type rondreis is heel verschillend: sommige reisorganisatie bieden autorondreizen aan, de ander actieve rondreizen en weer een ander verre privéreizen waarbij ter plaatse ene gids meereist.

vakantiediscounter-logoBeste last minutesBekijk aanbiedingen
corendon-logoEuropese toppersBekijk aanbiedingen
d-reizen-logoLuxe resortsBekijk aanbiedingen
sunweb-logoAll inclusive specialistBekijk aanbiedingen
prijsvrij-logoKindvriendelijkBekijk aanbiedingen
beachcheck-logoGemakkelijk vergelijkenBekijk aanbiedingen
Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.

Individuele Rondreizen per werelddeel

Individuele rondreizen door Azie, Afrika, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Midden-Amerika, Europa, Australie en het Midden-Oosten

  • Individuele rondreizen Azie
  • Individuele rondreizen Afrika (bijv. Kenia)
  • Individuele rondreizen Noord Amerika
  • Individuele rondreizen Zuid Amerika
  • Individuele rondreizen Midden Amerika
  • Individuele rondreizen Midden Oosten
  • Of dichterbij in Europa (denk aan Kroatië of Letland)

Het aanbod van reisorganisaties voor rondreizen is divers. De een biedt alleen individuele rondreizen aan, de ander alleen groepsreizen. De soort individuele rondreizen is per reisorganisatie heel verschillend. Het vervoer kan enorm van comfort verschillen, idem voor de accommodaties. Soms zijn er heel veel excursies, en soms weer heel weinig. Soms zijn de reizen all inclusive en soms zijn alleen op basis van ontbijt. Houd daar rekening mee bij het boeken van uw rondreis. Sommige reisorganisatie bieden individuele autorondreizen aan, andere bieden alleen fietsreizen aan. Sommige bieden groepsreizen alleen naar Azie aan, andere weer luxe individuele rondreizen met lekker veel zon.

Groepsreizen

Voor groepsreizen heeft iedere reisorganisatie vaak een eigen groepssamenstelling. Het kan daarom zeker geen kwaad om vooraf door te nemen welke reisorganisatie het beste bij u past. Hieronder is per reisorganisatie aangegeven in wat voor groepen wordt gereisd. Bij veel reisorganisatie is op de website per reis aangegeven wat de samenstelling is. Hieronder is aangegeven of dat te zien is.