Zonvakantie
De beste stranden
All inclusive
Maximaal genieten
Verre Reizen
Onvergetelijke vakanties
Last minutes
Snel naar de zon
Stedentrips
Cultuur & Ontspannen

Kerstvakantie

Er heerlijk op uit met de hele familie tijdens de kerstdagen? Tijdens de kerstvakantie besluiten steeds meer Nederlanders om er eens lekker van te genieten. Zowel de skivakantie als de zonvakantie zijn ontzettend populair zo in de laatste week van het oude jaar en de eerste week van het nieuwe jaar. Wil jij weten welke kerstvakantie aanbiedingen er allemaal zijn en waar je dit jaar heen kunt? Op deze pagina verzamelen we voor jou de beste (last-minute) deals.

vakantiediscounter-logoBeste last minutesBekijk aanbiedingen
corendon-logoEuropese toppersBekijk aanbiedingen
d-reizen-logoLuxe resortsBekijk aanbiedingen
sunweb-logoAll inclusive specialistBekijk aanbiedingen
prijsvrij-logoKindvriendelijkBekijk aanbiedingen
beachcheck-logoGemakkelijk vergelijkenBekijk aanbiedingen
Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.

Op vakantie in de kerstvakantie

Een (last minute) kerstvakantie boeken is ideaal voor degene die tijdens de donkere en koude dagen in een warm en zonnig land wil verblijven. Of voor degene die eens wat anders wil en graag een unieke stedentrip wenst te maken. Met betrekking tot het boeken van een kerstvakantie zijn enorm veel mogelijkheden. Dat geldt niet alleen ten opzichte van de invulling van de dagen tijdens de vakantie, maar ook met betrekking tot de keuze van bestemmingen. Zonzekerheid kan tijdens de kerst onder meer geboden worden als er een vakantie naar bijvoorbeeld Gran Canaria wordt geboekt. Dit Spaanse eiland is al jarenlang een populaire bestemming om in de winter en tijdens de kerst de vakantie te vieren.

Wat zijn populaire bestemmingen met de kerstdagen?

De mogelijkheden om iets in de kerstvakantie te boeken beperken zich niet alleen tot bestemmingen in Europa. Ook daarbuiten zijn er volop mogelijkheden om van een heerlijke vakantie te genieten. Wat te denken van bijvoorbeeld het boeken van New York. Deze wereldstad is zeker in de kerstperiode bijzonder sfeer en biedt volop de gelegenheid om te shoppen, uit te gaan en musicals te bezoeken. Geniet van de typische kerstsfeer in New York of boek een last minute naar een van de vele andere beschikbare bestemmingen. Op Vakanty.nl vind je overigens ook al volop inspiratie voor de voorjaarsvakantie en natuurlijk de zomervakantie.

Goedkope last minute kerstvakantie

Het boeken van een betaalbare vakantie met de kerstdagen is niet alleen een spontane actie, maar ook nog eens voordelig. De keuze uit bestemmingen en hotels is bovendien groot, zodat net als bij het lang van tevoren boeken van een vakantie met eigen wensen rekening gehouden kan worden. Profiteer van de voordelige aanbiedingen die er iedere kerst weer zijn. Bekijk het aanbod en er is gegarandeerd een fantastische aanbieding te vinden om met de kerst van een heerlijke vakantie te genieten. Boek meteen een last minute kerstvakantie en de zon zal meteen gaan schijnen.