Zonvakantie
De beste stranden
All inclusive
Maximaal genieten
Verre Reizen
Onvergetelijke vakanties
Last minutes
Snel naar de zon
Stedentrips
Cultuur & Ontspannen

Jongerenreis

Op zoek naar een jongerenreis? In Nederland zijn er tal van verschillende operators en reisbureau’s die speciale vakanties en reizen aanbieden voor jongeren. Ze bieden deze actieve vakanties aan in verschillende leeftijdsgroepen. Zo organiseert men actieve zomerkampen voor jongeren tussen de 12 en 15 jaar oud, actieve jongerenreizen voor 16-18, actieve jongerenvakanties voor 19-24 en actieve vakanties voor 25 jaar en ouder. Dit gebeurt binnen Europa, maar ook daarbuiten (Rusland, Senegal, Suriname: er is veel mogelijk).

Veel reizen hebben een actief karakter, maar de ene reis is actiever dan de ander. Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende jongerenvakanties (ook voor singles) die je kunt boeken.

vakantiediscounter-logoBeste last minutesBekijk aanbiedingen
corendon-logoEuropese toppersBekijk aanbiedingen
d-reizen-logoLuxe resortsBekijk aanbiedingen
sunweb-logoAll inclusive specialistBekijk aanbiedingen
prijsvrij-logoKindvriendelijkBekijk aanbiedingen
beachcheck-logoGemakkelijk vergelijkenBekijk aanbiedingen
Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.

Surfvakanties in Frankrijk en Spanje (12 – 15 jaar)
Tijdens deze actieve jongerenkampen leer je windsurfen. Je krijgt in totaal 8 uur windsurfles tijdens dit jongeren kamp, maar daarnaast ook nog 8 uur de kans om zelfstandig maar onder begeleiding te oefenen. Omdat men niet alleen maar een surfvakantie aan willen bieden heb je verschillende andere activiteiten die zijn ingepland, zoals aan graffiti workshop en een workshop longboarden.

Zomerkampen Costa Brava Spanje ( 12-15 jaar)
Zomerkampen voor jongeren tussen de 12 en 15 op verschillende bestemmingen aan de Costa Brava. Zo kun je naar L’estartit, San Vincente en Mimizan voor een gezellig jongeren zomerkamp

Actieve vakanties Frankrijk
Met keus uit drie verschillende reisprogramma’s is dit 1 van de topbestemmingen op het gebied van actieve jongerenreizen. Vanaf een camping op loopafstand van het gezellige stadje Guillestre organiseert men verschillende actieve vakanties. Tijdens deze gezellige groepsreizen kun je rekenen op een actief programma met veel afwisseling. Zelf kun je kiezen wat je precies wilt doen, maar een groot deel van de reis voer je als groep gezamenlijk uit. In de avonden kun je in Guillestre prima terecht voor een drankje.

Actieve jongerenvakanties Kroatie
The place to be als je op zoek bent naar een echte jongerenreis waar je kunt uitgaan, maar niet alleen maar hele dagen op het strand ligt te bakken. Tijdens deze afwisselende actieve jongerenreis kom je in aanraking met verschillende outdoorsporten en ga je onder andere zeekajakken en snorkelen, raften en nog veel meer. Een actieve vakantie om nooit te vergeten met heerlijk weer en meer dan genoeg uitgaansmogelijkheden!

Rondreizen Noorwegen en Zweden
Een rondreis door Noorwegen en Zweden waarbij je in 15 dagen de belangrijkste trekpleisters van zowel Noorwegen als Zweden bezoeken. Je reist in 9-persoonsbusjes en onerneemt onderweg van alles. Zo ga je een twee daagse kanotocht doen, mountainbiken, maak je de mooiste bergwandelingen en is er genoeg te beleven!