Zonvakantie
De beste stranden
All inclusive
Maximaal genieten
Verre Reizen
Onvergetelijke vakanties
Last minutes
Snel naar de zon
Stedentrips
Cultuur & Ontspannen

Groepsreizen

Op zoek naar de leukste en betaalbare groepsreizen? Op vakanty.nl verzamelen wij de beste (last-minute) aanbiedingen. Ook speciaal voor groepen. Hieronder leest u er alles over.

vakantiediscounter-logoBeste last minutesBekijk aanbiedingen
corendon-logoEuropese toppersBekijk aanbiedingen
d-reizen-logoLuxe resortsBekijk aanbiedingen
sunweb-logoAll inclusive specialistBekijk aanbiedingen
prijsvrij-logoKindvriendelijkBekijk aanbiedingen
beachcheck-logoGemakkelijk vergelijkenBekijk aanbiedingen
Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.

Wat zijn groepsreizen?
Groepsreizen beginnen meestal op Schiphol en bestaan meestal uit niet meer dan dertig deelnemers. Iedere groep heeft een eigen reisleider. Deze is meestal Nederlandstalig, tenzij dat anders vermeld staat. Een rondreis met een groep is vaak een bijzondere ervaring. De reizen gaan naar plaatsen waar de gemiddelde reizigers niet zo een, twee, drie naar toe zal gaan. Groepsreizen gaan bijvoorbeeld naar oorden als Tadjikistan of Botwana. De sfeer in de groep is belangrijk. Kies daarom de reisorganisatie die het beste bij u past. De sfeer kan in het begin al heel goed zijn of neemt gedurende de reis toe. Een groep krijgt een eigen dynamiek en vaak ontstaan er gedurende een groepsreis langdurende contacten. Soms zijn het speciale single-reizen (zonder stellen). Maar er zijn ook speciale groepsreizen gericht op gezinnen. Je trekt dan 1 of 2 weken samen op met andere gezinnen. 

Groepsreis naar Azië

Azië is een ideale bestemming voor groepsreizen, bijvoorbeeld door Thailand, China, Indonesie. Vergelijk nu alle reizen door Azie en vind de ideale groepsrondreis! Azie is zeer divers, zowel wat betreft cultuur als landschappelijk. Wie in India is geweest en Mongolie is geweest, kan zich nauwelijks voorstellend at deze twee landen in het hetezelfde werelddeel liggen, zo verschillend zijn ze. Heel anders is op haar beurt weer het betoverende Sri Lanka

Met een groep naar Midden-Amerika

Groepsreizen in Midden Amerika en het Caribisch gebied zijn een echte aanrader. De landen in Midden Amerika, zoals Costa Rica, Honduras en Mexico zijn schitterende gebieden om door heen te reizen en kennen veel bijzondere plaatsen. Deze regio’s kennen veel culturele hoogtepunten en ook landschappelijk is het heel bijzonder. Groepsreizen door dit continent zijn een echte aanrader.

Wat zijn de opties in Noord Amerika?

De Verenigde Staten en Canada zijn mooie rondreis bestemmingen voor groepsreizen. In deze landen valt ontzettend veel te ontdekken, zowel op landschappelijk als cultureel gebied. De landen zijn ontzettend uitgebreid, er komt geen einde aan. De wegen zijn goed en heyt vervoer comfortabel.

Groepsreizen Zuid Amerika

Zuid Amerika een ultieme rondreis bestemming. Het continent biedt landschappelijk gezien heel veel bijzonders, denk aan de Andes, de oerwouden van Brazilie of de droge woestijn in het noorden van Chili en het zuiden van Peru. Ook cultureel is vooral in het noorden van het continent veel te vinden.

Met meerdere mensen naar Afrika

Afrika is een fantastische bestemming voor groepsreizen. Het continent leent zich zich voor avontuurlijke safari’s en trektochten door de woestijn of jungle. Meerdere bestemmingen in Afrika lenen zich uitstekend voor een groepsrondreis, denk aan Kenia, Tanzania, Marokko of Zuid Afrika. Reis langs de Koningssteden in Marokko, doe een kampeersafari in Kenia of ontdek het afwisselende Zuid Afrika. Je kunt ook kiezen voor het paradijselijke Seychellen