Zonvakantie
De beste stranden
All inclusive
Maximaal genieten
Verre Reizen
Onvergetelijke vakanties
Last minutes
Snel naar de zon
Stedentrips
Cultuur & Ontspannen

Gezinsvakantie

Op vakantie met het hele gezin? Bekijk hieronder de meest populaire vakanties met kinderen. Dit zijn speciale vakanties die rekening houden met het feit dat u (jonge) kinderen meeneemt. U kunt denken aan reizen binnen de BeNeLux of Europa. Maar ook verre rondreizen met het hele gezin zijn ontzettend populair. Hieronder leest u er alles over. Net getrouwd en wil je dit vieren met een droomreis? Bekijk dan ook onze informatie over huwelijksreizen.

vakantiediscounter-logoBeste last minutesBekijk aanbiedingen
corendon-logoEuropese toppersBekijk aanbiedingen
d-reizen-logoLuxe resortsBekijk aanbiedingen
sunweb-logoAll inclusive specialistBekijk aanbiedingen
prijsvrij-logoKindvriendelijkBekijk aanbiedingen
beachcheck-logoGemakkelijk vergelijkenBekijk aanbiedingen
Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.

Wat zijn familierondreizen?
Familierondreizen zijn groepreizen voor het hele gezin. Samen met een paar andere gezinnen beleeft u vaak een mooie reis waarbij de kinderen met elkaar kunnen spelen. Je kunt zoeken op vertrekdatum, of bijvoorbeeld een vakantie zoals vertrekken in de herfstvakantie.

Familierondreizen Azie

Azie is een van de beste bestemmingen voor rondreizen met kinderen. Het continent is zo divers zodat iedereen er wel kan vinden wat die zoekt. Van de hoge Himalayas in Nepal en India tot de uitgestrekte vlakten van Mongolie. Van de levendige cultuur van India tot de verlatenheid van grote delen van Rusland. Van de tropische stranden in Thailand tot de donkere jungle in Birma. Van de rijstvelden in Indonesie tot de weidse vlaktes in Kazachstan. Azie is de ideale bestemming voor verre reizen met kinderen.

Met het hele gezin naar Midden-Amerika

In Midden Amerika is met name Costa Rica een ideale bestemming voor rondreizen met kinderen. Het land is divers en biedt voor ieder wat wils. Van een indrukwekkende groene natuur meta allerlei verschillende planten en dieren tot de witte stranden en het warme zeewater.

Met kinderen op vakantie naar Noord-Amerika

Canada en Amerika zijn mooie bestemmingen voor kampeerrondreizen met een camper. Trek door het hele land in een camper die vaak van alle luxe is voorzien en leer op een fijne manier de Rockys, de eindeloze bossen van Canada en de bruisende metropolen als NEw York en San Francisco kennen. Amerika en Canada zijn uitermate geschikte voor een mooie roadtrip met kinderen.

Familierondreizen Zuid Amerika
Zuid Amerika is een goede destinatie voor verre reizen met kinderen. Leer de bijzondere cultuur van Zuid Amerika kennen en zie hoe verschillend die is. Zie hoe de mensen leven in de hoge bergen van Bolivia tot de mensen in de jungle van Peru of Ecuador. Bezoek ook de eindeloze woestijnen van Chili waar geen gras groeit en het op sommige delen al tientallen jaren niet meer geregend heeft. Ook bijzonder in Zuid Amerika: Patagonie, de eindeloze reeks fjorden zal iedere bezoeker verbazen.

Gezinsreizen naar Afrika
Afrika is een mooie bestemming om met de familie rond te reizen. Het continent leent zich voor avontuurlijke reizen met kinderen, denk bijvoorbeeld aan kampeerrondreizen door Zuidelijk Afrika of een mooie safari door Tanzania en Kenia. Het is een bijzondere ervaring om een rondreis door Afrika te maken en te zien hoe groot en divers dit continent is. Het is zeker meer dan waard om een rondreis met kinderen naar Afrika te maken.