Zonvakantie
De beste stranden
All inclusive
Maximaal genieten
Verre Reizen
Onvergetelijke vakanties
Last minutes
Snel naar de zon
Stedentrips
Cultuur & Ontspannen

vakantie-vertrek-15-juli

Vertrekdatum

Weet jij al wanneer je op vakantie wilt gaan? Dan kun je heel specifiek gaan zoeken. De prijzen verschillenden namelijk flink per vertrekdatum. Door direct te zoeken op de dag dat je wilt vliegen, filter je heel veel nutteloze informatie weg. Je houdt alleen de reizen over die passen bij in jou agenda. Zowel de aankomstdag als de vertrekdag kun je invullen. Klik op de knop hieronder om direct door te gaan.

Bekijk vakanties op maandag 15 juli 2024

Het bepalen van de juiste aankomstdag en vertrekdag kan soms lastig zijn. Soms komen de vliegtijden niet helemaal uit of vertrek je vanaf een luchthaven ver bij je woning vandaag. Je moet dan veel reizen. Je kunt online prijzen vergelijken en verschillende filters gebruiken. Denk dan aan vliegveld van vertrek, vertrektijd, aankomsttijd, luchtvaartmaatschappij etc. Daarnaast kun je de resorts / hotels ook vergelijk op basis van heel veel verschillende criteria. Denk aan ligging, faciliteit, reviews, aantal sterren, restaurant en excursies. Wil je volgende week of volgende maand vertrekken? Bezoek dan een van de pagina’s hieronder.

Volgende week: maandag 22 juli 2024

Volgende maand: donderdag 15 augustus 2024

All-inclusive Pakketreis en last minute?

Zorgeloos op vakantie? Kies voor een pakketreis. All inclusive vakanties zijn de laatste jaren steeds populairder geworden! Heeft u al eens een luxe vakantie doorgebracht, of misschien zelfs ultra all inclusive? Dan weet u hoe het voelt om een zorgeloze vakantie te hebben. U hoeft tijdens uw vakantie niet te koken en ook niet op zoek naar een betaalbaar restaurant. Bij deze reizen is drinken en eten inbegrepen, u hoeft niet op uw centen te letten. Bij vele all resorts zijn er ook nog allerlei ontspanningsmogelijkheden inbegrepen zoals: watersporten, fitness, saunabezoek en andere wellness-faciliteiten. Meestal krijgt u tijdens een all inclusive verblijf een polsbandje, aan dit polsbandje is te herkennen dat u een all inclusive vakantie geboekt heeft. Het voordeel van dit type vakantie is dat er een geen extra kosten bijkomen. Behalve de reis, het verblijf en de transfer zijn ook alle drankjes, hapjes en maaltijden inbegrepen. U kunt onbezorgd genieten van uw welverdiende vakantie. U hoeft zich geen zorgen meer te maken om uw vakantie budget.

Waarheen op vakantie?

De vakantielanden Egypte en Turkije staan bekend om de vele luxe resorts en last minute aanbiedingen. In de plaatsen Sharm el Sheikh, Hurghada, Antalya, Alanya en Lara liggen prachtige nieuwe all inclusive resorts. Deze resorts bieden alle faciliteiten om uw vakantie onvergetelijk te maken. De meeste all inclusive resorts liggen direct aan het strand van de Middelandse Zee of de Rode Zee. Maar eigenlijk is het op elke bestemming mogelijk, zowel binnen Europa als buiten Europa: Cuba, Mallorca, Tenerife, Aruba, Lanzarote, Kreta, Algarve, Thailand, Gran Canaria, Italiė, Playa del Ingles, Rhodos, Bali, Ibiza, genoeg keus dus voor een lekkere ontspannen trip. Bekijk hier onze vakantiebestemmingen.