Zonvakantie
De beste stranden
All inclusive
Maximaal genieten
Verre Reizen
Onvergetelijke vakanties
Last minutes
Snel naar de zon
Stedentrips
Cultuur & Ontspannen

Huwelijksreis

Trouwen is een dure aangelegenheid. Waarschijnlijk bent u al een tijdje aan het sparen om uw bruiloft die dag te laten worden om nooit te vergeten. De huwelijksreis is vaak het laatste op het lijstje en daar wordt ‘het overgebleven’ geld aan gespendeerd. Het is bij ons ook mogelijk om de huwelijksreis eventueel wat later na de trouwdag te plannen en als u toch meteen een paar nachtjes weg wilt hebben wij volop betaalbare, romantische overnachtingsmogelijkheden. Je kijkt elkaar diep in de ogen. Op de achtergrond het ruisen van de zee, fluitende vogels en wuivende palmen. De zon brandt op je stralende gezicht. Een trouwvakantie onder de zonovergoten hemel van jouw droomland. Een huwelijksplechtigheid om nooit meer te vergeten. Dat is wat verschillende operators voor u kunnen regelen. Dat trouwen in het buitenland niet “eventjes” geregeld kan worden, laat zich natuurlijk wel raden. Graag zijn wij u van hulp bij het gehele traject. Bekijk eens wat suggesties en de belangrijke dingen om te weten. Neem contact met ons op, indien u vrijblijvend extra informatie wenst.

vakantiediscounter-logoBeste last minutesBekijk aanbiedingen
corendon-logoEuropese toppersBekijk aanbiedingen
d-reizen-logoLuxe resortsBekijk aanbiedingen
sunweb-logoAll inclusive specialistBekijk aanbiedingen
prijsvrij-logoKindvriendelijkBekijk aanbiedingen
beachcheck-logoGemakkelijk vergelijkenBekijk aanbiedingen
Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.

Op vakantie na de bruiloft

U bent nu echt echtgenoot en echtgenote. Nu is het tijd een van de mooiste dagen uit uw leven te vieren met een romantische vakantie. Een huwelijksreis kan zo duur en divers zijn als u wilt. All-inclusieve of niet? Bruidssuite of appartement? Vijf sterren of twee? Europa of ver weg? Het hangt af van uw wensen en budget. Een standaard prijs of reis is dus niet van tevoren aan te geven. Er is keuze uit een wereld vol mogelijkheden! Om u wat ideeën te geven vindt u links verschillende reisvoorstellen.

Uw jubileum vieren?

Vandaag de trouwdag zijn de jubilea bijna net zo bijzonder als de bruiloft zelf. Dit feest wordt vaak gevierd met het hele gezin in het buitenland. Hier kunnen wij u ook uitstekend in adviseren. Wat dacht u van een grote villa in Zuid-Frankrijk of Florida? Of samen heerlijk cruisen door het Caribisch gebied? Wat uw keuze ook is, een van de partners van vakanty.nl verzorgt uw reis zoals u deze in gedachten heeft. De wat goedkopere – maar ook zeer mooie reizen – vind je in Turkije.

Ultieme honeymoon naar Sri Lanka of Malediven

Sri Lanka en de Malediven vormen de ideale combinatie van cultuur en strand. De meeste reizen in de brochures beginnen met een rondreis Sri Lanka en eindigen op de Malediven. Echter voor veel bruidsparen is de trouwdag een fantastische maar vermoeiende aangelegenheid en daarom kunnen wij het ook voor u omdraaien. Dat betekent eerst heerlijk van elkaar genieten op een exotisch eiland in de Indische Oceaan en vervolgens cultuur snuiven in Sri Lanka. Tip: zoek nu snel op een vertrekdatum of een periode zoals de herfstvakantie of meivakantie.