Zonvakantie
De beste stranden
All inclusive
Maximaal genieten
Verre Reizen
Onvergetelijke vakanties
Last minutes
Snel naar de zon
Stedentrips
Cultuur & Ontspannen

Single Reizen

Ben je op zoek naar speciale single reizen? Dit zijn vaak groepsreizen, met enkel singles. Dus geen stelletjes. Het leuke is dat je veel mensen leert kennen. In de praktijk zijn het vaak rondreizen met singles. Je bezoekt dan verschillende landen/steden in een korte periode. Op deze pagina lees je meer over de meest populaire single reizen. Op Vakanty.nl vind je daarnaast ook info over vakanties voor gezinnen en huwelijksreizen.

vakantiediscounter-logoBeste last minutesBekijk aanbiedingen
corendon-logoEuropese toppersBekijk aanbiedingen
d-reizen-logoLuxe resortsBekijk aanbiedingen
sunweb-logoAll inclusive specialistBekijk aanbiedingen
prijsvrij-logoKindvriendelijkBekijk aanbiedingen
beachcheck-logoGemakkelijk vergelijkenBekijk aanbiedingen
Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.

Wat zijn Single Rondreizen?
Single rondreizen zijn groepsreizen met alleen singles. Deelnemers van single groepsreizen leren elkaar op een goede manier kennen tijdens het reizen.

Single rondreizen Azie
Azie is een mooie destinatie voor single rondreizen. Leer elkaar goed kennen tijdens een trektocht door de Himalayas, of juist tijdens een relax kampvuur in Goa, India, of juist tijdens een avontuurlijke reis door de jungle van Indonesie. Tijdens een singlereis door Azie is avontuur gegagarandeerd.

Midden-Amerika: divers en inddrukwekkend
Singlereizen door Midden Amerika zijn een echte aanrader. Het hoogtepunt van een reis door Midden Amerika is Costa Rica, het land met de meeste diversiteit. Er zijn mooie bergen, jungles en stranden. Genoeg ingrediënten voor een mooie singlereis.

Noord-Amerika: bergen en eindeloze wegen
Leer elkaar steeds beter kennen tijdens een lange roadtrip over de schier eindeloze wegen van de USA of Canada. Ontdek de hoge bergen in het westen van de States en de weidse in het midden en de bruisende metropolen aan de kust. Drink en eten samen tijdens een diner in New York of juist bij een kampvuur in de Rocky Mountains.

Zuid Amerika: diversiteit en cultuur
Zuid Amerika is een mooie bestemming voor single rondreizen. Het continent is zeer divers en biedt de hele tijd mooie uitzichten en indrukken. Denk bijvoorbeeld aan de ruige Andes die het beste te ervaren zijn gedurende een trektocht door de bergen. Of denk aan de cultuur van Peru waar nog veel bewaard is gebleven. Of denk aan het eindeloze Amazone gebied waar de meest gangbare manier van transport de boot is.

Afrika: avontuurlijke kampeerrondreizen
Afrika is een waanzinnige plek voor single rondreizen. Het continent staat garant voor een avontuurlijke groepsreis waarbij je de deelnemers van de groep goed leert kennen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie kampeerrondreis dwars door de woestijn of juist een rondreis door een van de Zuid-Afrikaanse jungles.

Vakanties voor eenoudergezinnen

Samen met je medereisgenoten genieten van een prachtige omgeving en leuke (in)spannende activiteiten! Onze singlereizen zijn bedoeld voor singles in de leeftijd van 25 t/m 45 jaar die op een leuke en ongedwongen manier, samen een gezellige vakantie willen beleven. En om tijdens de reis in een leuke sfeer elkaar te ontmoeten!

De reizen zijn geen speciale datingreizen, maar bedoelt om op een leuke en ongedwongen manier samen om op vakantie gaan. De reizen zijn wel bedoelt alleenreizenden, natuurlijk is het geen probleem om samen met een goede vriend/vriendin te boeken. Natuurlijk doet de reisorganisatie haar best om een goede m/v verhouding tijdens de reizen samen te stellen.

Een eenoudervakantie..
Als eenoudergezin gaat je vakantie net even anders en kan het een heel geregel zijn om voor jou en je kinderen een leuke en praktische vakantie te organiseren! Daarom bieden de reisorganisatie een geheel verzorgde vakantie aan, met vervoer, accomodatie en activiteiten, zodat jij en je kinderen een onbezorgde vakantie tegemoet gaan. Het team neemt je kinderen mee op leuke activiteiten zodat jij ook de tijd hebt om even bij te komen, of samen met de andere ouders gezellig samen te zijn. Natuurlijk kun je ook samen met je kinderen op pad, wat dacht je van samen met je kinderen gaan kajakken, of abseilen in onze steengroeve? Het reisbureau zorgt er voor dat jij en je kinderen een super leuke tijd hebben!