Zonvakantie
De beste stranden
All inclusive
Maximaal genieten
Verre Reizen
Onvergetelijke vakanties
Last minutes
Snel naar de zon
Stedentrips
Cultuur & Ontspannen

Top 5 vliegvelden

Bekijk hier de top 5 beste vliegvelden. Hieronder vind je de onze top 5 vliegvelden voor Nederlandse reizigers. We hebben deze vliegvelden beoordeeld op criteria zoals prijs, bereikbaarheid en bestemmingen. Klik op de bijbehorende link voor meer informatie over één van de vliegvelden in deze top 5.

Nummer 1: Vliegveld Eindhoven Airport
Dit vliegveld scoort erg goed. Dit is het resultaat van een combinatie van goedkope vliegtickets, betaalbare parkeermogelijkheden en een goede service. Het aantal bestemmingen dat je vanaf Eindhoven direct kunt bereiken is wat beperkt, maar dit geldt voor bijna alle kleine vliegvelden. Ben je bereid om je bestemming aan te passen aan het aanbod, dan is Eindhoven Airport een perfecte plaats om je vakantie te beginnen.

Nummer 2: Vliegveld Airport Weeze
Het vliegveld Weeze Airport mist op een haar na het goud en moet het een score van 8.5 genoegen nemen met het zilver. Dit vliegveld biedt ondanks beperkte middelen een mooie combinatie van een aantrekkelijk aantal bestemmingen en goedkope vluchten. Het vliegveld is erg populair onder Nederlandse reizigers en het is dan ook geen verrassing dat het vliegveld haar Nederlandse gasten het zo goed mogelijk naar hun zin wil maken.

Nummer 3: Vliegveld Dusseldorf Airport
Ondanks dat vliegveld Dusseldorf toch al een eindje in Duitsland ligt, is voor veel reizigers dit een belangrijk vliegveld. Het aanbod aan bestemmingen is behoorlijk divers waardoor het een goed alternatief is voor Schiphol. De prijzen verschillen enorm en met een beetje zoekwerk is een goedkoop vliegticket gemakkelijk te vinden.

Nummer 4: Vliegveld Schiphol Amsterdam Airport
Voor een vliegreis vanuit Nederland is Schiphol al snel de beste optie, alleen al door het brede aanbod. De kosten van een vliegticket zijn vaak wel wat hoger, waardoor voor een goedkope vakantie toch al snel naar de kleine vliegvelden gekeken moet worden. Wie echter naar een bestemming wil die niet door deze vliegvelden wordt aangeboden, is al snel aangewezen tot Schiphol Amsterdam Airport. Dit is echter absoluut geen straf, gezien de service er van hoog niveau is.

Nummer 5: Vliegveld Rotterdam The Hague Airport
Tussen Rotterdam en Den Haag ligt het vliegveld Rotterdam The Hague Airport. Deze luchthaven biedt een beperkt aantal bestemmingen aan voor een scherpe prijs. Het parkeren bij het vliegveld kan behoorlijk in de kosten lopen, maar door het goedkope vliegticket maakt dit vaak niet zo heel veel uit. Een mooi alternatief voor bijvoorbeeld Schiphol.