Zonvakantie
De beste stranden
All inclusive
Maximaal genieten
Verre Reizen
Onvergetelijke vakanties
Last minutes
Snel naar de zon
Stedentrips
Cultuur & Ontspannen

Top 5 hotels in Lara

In het zuidwesten van Turkije, aan de Turkse Rivièra ten oosten van Antalya ligt een relatief nieuwe populaire badplaats, Lara. De combinatie van mooie zandstranden en luxe All Inclusive resorts worden hier wel aangeduid met de ‘Golden Mile’. De top 5 van de best beoordeelde en meest populaire All Inclusive hotels in Lara staat hieronder. Een bezienswaardigheid zijn de Düdenwatervallen die bij het Larastrand recht de zee in vallen. Kinderen vermaken zich in Lara in de speeltuin, het waterpark en een kleine kermis. Voor winkelen en uit eten bent u in Lara tevens aan het goede adres, maar voor uitgaan kunt u beter naar Antalya afreizen. Natuurliefhebbers kunnen het nabij gelegen Nationaal Park Gülluk Dal bezoeken waarin zich tevens de lycische stad Termessos bevindt. Hier zijn nog restanten van oude tempels, amfitheater en necropolis.

Limak Lara

In vijfsterren complex Limak Lara verblijft u op basis van Ultra All Inclusive. Het hotel bevat 448 kamers en is gebouwd en ingericht in Aziatische stijl. Het ligt op 13 km afstand van het vliegveld van Antalya en gasten hebben de beschikking over een stuk privéstrand en een waterpark. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar vermaken zich zes dagen per week in de Drago Mini Club met Duitse-, Engelse- en Franstalige begeleiding. In de zomermaanden wordt er tevens een juniorclub opgezet voor kinderen van 13 tot 16 jaar. In de kamers bevinden zich kinderstopcontacten en kindersloten. Tegen betaling is er een babysitservice beschikbaar en kan er een buggy gehuurd worden. Van de twee binnenbaden kan er een verwarmd worden. Er is een dokter op het complex aanwezig.

Delphin Diva Premiere

Voor een All Inclusive vakantie direct aan een privéstrand in Lara, kunt u kiezen voor vijfsterren hotel resort Delphin Dive Premiere. Gasten die er reeds verbleven lieten voor dit hotel een ruime 9+ achter op vakantiebeoordelingssites. Waarbij de service en kindvriendelijkheid het hoogst scoren. Het hotel beschikt over 395 kamers en bevindt zich op 15 km van het centrum van Antalya. Voor kinderen zijn er de miniclub (4-12 jaar), de tienerclub (13-14 jaar), een speeltuin en minidisco. U verblijft in Delphin Diva Premiere op basis van ultra all inclusive.

Concorde Resort

Zoals de naam al doet vermoeden, is het vijfsterrenhotel Concorde Resort & Spa gebouwd in de vorm van een Concorde. Het is direct aan een privéstrand gelegen in Lara op 16 km afstand van het centrum van Antalya. Het Concorde Resort & Spa beschikt over 401 kamers, een aquapark en de mogelijkheid om een privé cabana op het strand te huren. De jongste vakantiegangers kunnen deelnemen aan de minclub (4-12 jaar), de tienerclub (13-17 jaar) en hebben een speeltuin tot hun beschikking. U verblijft in het Concorde Resort & Spa op basis van Ultra All Inclusive. Vakantiegangers die u voorgingen tonen zich zeer tevreden op beoordelingssites en kenden de kamers en de kindvriendelijk de hoogste cijfers toe (9+).

Lara Beach

Direct aan het strand van Lara bevindt zich vijfsterren hotel Lara Beach, met 311 kamers en een mooi aangelegde tropische tuin. Het is een officieel erkende milieuvriendelijke accommodatie en ligt op circa 17 km afstand van het centrum van Antalya. Voor kinderen zijn er de miniclub en de juniorclub met Engels- en Duitstalige begeleiding. Het kinderzwembad is voorzien van glijbanen en waterspeelgoed. Wie het liever wat rustiger heeft, zoekt het zwembad op dat alleen toegankelijk is voor personen vanaf 16 jaar. De kamers zijn voorzien van kinderstopcontacten en kindersloten en er is tegen betaling een babysitservice beschikbaar. Er is een 24- uurs dokterspost aanwezig. U verblijft in Lara Beach op basis van All Inclusive.

Fame Residence Lara

Fame Residence Lara is een vijfsterren hotel, direct aan het strand gelegen, op een afstand van 14 km van het centrum van Antalya. Een bushalte bevindt zich op loopafstand en het hotel heeft een eigen busservice. Fame Residence Lara beschikt over 442 kamers, aan de receptie wordt Nederlands gesproken. Het entertainmentteam spreekt Engels, Duits en Frans en verzorgt onder meer de miniclub en de tienerclub voor de jongste gasten. De kamers zijn voorzien van kinderstopcontacten, er is een babysitservice aanwezig (tegen betaling) en vroeg eten met kinderen is mogelijk.