Zonvakantie
De beste stranden
All inclusive
Maximaal genieten
Verre Reizen
Onvergetelijke vakanties
Last minutes
Snel naar de zon
Stedentrips
Cultuur & Ontspannen

Een reis naar Chili en Bolivia combineren

Het maken van combinatiereizen wordt steeds populairder. Het voordeel van de combinatiereizen is dat je heel veel verschillende dingen kunt zien in een reis. Dat gaat van natuur, cultuur en kunst bijvoorbeeld. Het is natuurlijk super mooi om in een combinatiereizen ook zoveel verschillende mensen te zien die elk op hun eigen manier leven. Daarnaast is het gewoon zonde natuurlijk als je toch in de buurt bent van een land op niet even bij de buren te gaan kijken. Eventueel kan je zelfs landen als Peru, Argentinië en Brazilië toevoegen aan jouw Zuid-Amerikaanse droomreis.

Bolivia

Bolivia is een prachtig land waar het tegenwoordig steeds aantrekkelijker wordt om er heen te gaan. Dit komt vooral omdat er in Bolivia heel veel traditie bewaard is gebleven. Een van de mooiste hoogtepunten van Bolivia is het Titicaca meer. Dit meer is officieel het hoogste meer in de wereld waar commercieel gevaren wordt. Naast het Titicaca meer staan de zoutvlaktes erg hoog bovenaan op ons lijstje van hoogtepunten. De tour naar Salar de Uyuni is de moeite enorm waard en zorgt ervoor dat je dingen te zien krijgt die je nog nooit gezien hebt. Hieronder komen een aantal andere dingen die je afhankelijk van je reis kunt doen in Bolivia. Bijvoorbeeld een bezoek aan de hoofdstad La Paz of een bezoek aan het amazone regenwoud wat zich ook bevindt in Bolivia.

Combinatiereis Chili en Bolivia

Een enorme aanrader is de combinatiereis Chili en Bolivia. Dit komt omdat beide landen hoogtepunten hebben die relatief netjes op elkaar aansluiten qua afstand en schoonheid. Zo heb je dus in Bolivia de zoutvlaktes en in het noorden van Chili de Atacama woestijn waar buitenaarde landschappen te zien zijn. De combinatie tussen deze 2 landen is dus enorm populair geworden door de hoogtepunten die zich in relatief snelle tijd opvolgen. De ideale reistijd voor deze combinatie is van mei tot en met september.