Zonvakantie
De beste stranden
All inclusive
Maximaal genieten
Verre Reizen
Onvergetelijke vakanties
Last minutes
Snel naar de zon
Stedentrips
Cultuur & Ontspannen

De meest fantastische tropische bestemmingen op een rij

Dicht beboste regenwouden, savanna’s vol met wildleven, vruchtbare gebieden en een diversiteit van flora en fauna. Een betere omschrijving van tropische rondreizen bestaat er niet. De Tropen hebben een grote aantrekkingskracht op reizigers die van zon, zee en strand houden, maar ook in zijn voor iets extra’s, zoals wandelen, snorkelen en zip-lining. De meest fantastische tropische bestemmingen kunnen nog onbekend zijn voor veel mensen, daarom kunnen de volgende bestemmingen een idee geven waar je je volgende tropische rondreis gaat houden.

Rondreizen in Bonaire

Bonaire maakt deel uit van het Caribische Zeegebied en ligt buiten de orkaangordel, waar je in elk seizoen van het jaar zonder gevaarlijke storm bedreigingen kunt genieten van je vakantie. In Bonaire kun je heerlijk relaxen op het strand en je jezelf bezighouden met avontuurlijke activiteiten, zoals duiken, snorkelen, kayaken, wandelen, trekken en paardrijden. Met een aangenaam warme temperatuur en 12 uur zonlicht per dag, maakt het Bonaire nog aantrekkelijker om er je tropische zonvakantie te houden.

Rondreis in Indie: Arunachal Pradesh

India’s enige overlevende regenwoud is te vinden in de staat Arunachal Pradesh, een regio met een rijk wildleven en cultuur. Het is het dunstbewolkte gedeelte van Indie met gemiddeld 13 mensen per vierkante kilometer en is de beste plek in India om aan de drukte en menigte te ontsnappen. Terwijl er weinig mensen in het gebied wonen, is er een teveel aan diersoorten. De rondreis in Indie kun je compleet maken door de 500 soorten vogels te verkennen, een tour in het wildleven te maken met zicht op tijgers en luipaarden of de honderden soorten orchideeen in hun natuurlijke groeiomgeving te bezichtigen.

Rondreizen in Singapore

In tegenstelling tot andere tropische bestemmingen kun je een mix krijgen van stads entertainment en buitenstedelijke avonturen tijdens een rondreis in Singapore. Singapore geeft de mogelijkheid om te genieten van de stadsleven met heerlijke dinner lokaties, souvenir shoppen en een bruisend nachtleven. Daarnaast kun je een wandeling nemen door de MacRitchie Natuur Spoor van het regenwoud of genieten van het uitzicht van de tropen door een middag op de HSBC TreeTop Walk te spenderen. In de bekende Singapore Botanic Gardens kun je de prachtigste bloemen en planten bezichtigen en ruiken. Singapore biedt veel mogelijkheden voor stadsliefhebbers en natuurliefhebbers, omdat het land het beste heeft van de beide opties.

Rondreis in Hawaii

Actieve vulkanen, zwarte zandstranden, koffie plantages en vier nationale parken; Hawaii’s Grote Eiland is een zegen voor natuurliefhebbers die meer dan zon en surfen willen tijdens hun tropische vakantie. In de maanden december en mei kun je de bultrugwalvis bezichtigen of in elk seizoen van het jaar duiken met de vriendelijke mantaroggen. Daarnaast is het Hawaii vulkanen Nationaal Park, die een UNESCO werelderfgoed is, een bezoek waard. Hier kun je ook een tour nemen in Kilauea, een van ’s werelds meest actieve vulkanengebieden.