Zonvakantie
De beste stranden
All inclusive
Maximaal genieten
Verre Reizen
Onvergetelijke vakanties
Last minutes
Snel naar de zon
Stedentrips
Cultuur & Ontspannen

Bungalow vakantieparken in Duitsland

Ben jij op zoek naar een bungalowpark in Duitsland? Dan moet je beslist deze blog even doornemen. Onze reisspecialisten hebben een lange lijst samengesteld met verschillende mogelijkheden. Deze vakantieparken zijn allemaal online te boeken. Zowel voor de zomer als voor bijvoorbeeld de wintersport. Het grote voordeel van deze bungalowparken is de grote hoeveelheid faciliteiten die ze in huis hebben. Daarnaast vaak kindvriendelijk en geschikt voor senioren. Echte familie-resorts dus.


Bungalowpark Schnee-Eifel
Een van de Belvilla bungalowparken in Duitsland, gelegen in de Eifel nabij Brandscheid. De bungalows in dit prachtige bungalowpark beschikken over een stoomcabine en infrarood sauna . Wintersportmogelijkheden buiten het bungalowpark – speeltuin , tennisbaan en openluchtzwembad op het park.

Eifelpark Kronenburger See
Een van de hogenboom bungalowparken in Duitsland, gelegen in de Eifel in de deelstaat Noordrijn-Westfalen. In dit schitterende bungalowpark in de nabijheid van het dorp Kronenburg heeft u de keuze uit vrijstaande bungalows voor 4, 6 of 14 personen. Het bungalowpark is gelegen op een zuidhelling temidden van naald-en loofbomen

Feriendorf Reinskopf
Ruime villa’s temidden van de bossen aan de rand van Schönecker kenmerken dit prachtige bungalowpark. De chalets op dit bungalowpark zijn 110 m2 groot. Schönecker is een typisch Eifeldorpje met een kasteelruine, gezellige oude straatjes, kroegen – een sfeer die ook op het prachtige bungalowpark is terug te vinden.

Park Eifel
Een van de Sunparks/center Parcs bungalowparken in Duitsland. Het Sunparks Eifel bungalowpark ligt in een prachtig natuurgebied in de Eifel, temidden van enkele uitgedoofde vulkanen en omgeven door indrukwekkende bossen. Op het bungalowpark heeft u de keuze uit vakantiebungalows en villa’s, met uitzicht op het Heilbachmeer.

Bispinger Heide
Een van de Sunparks/Center Parcs bungalowparken in Duitsland gelegen vlakbij Bispingen op de lüneburger Heide. Op dit bungalowapark heeft u de keuze uit diverse accommodaties, onder andere cottages, woonboten of boomhutten. Dit bungalowpark is zeer goed bereikbaar voor mensen uit Noord-Nederland. Ideaal als je bijvoorbeeld ook een kerstmarkt wilt bezoeken.

Hansapark Resort am Meer
Een van de Roompot bungalowparken in Duitsland, gelegen aan de Oostzee bij de badplaats Sierksdorf op ongeveer 90 kilometer van Hamburg. De schitterende houten vakantiehuizen op dit bungalowpark liggen vlak aan zee. Naast het bungalowpark ligt het Hansa-Park attractiepark met ongeveer 125 attracties en diverse theatershows.

Seepark Sellin
Een van de Roompot bungalowparken in Duitsland, gelegen aan de Oostzee bij de badplaats Sellin in de deelstaat Mecklenburg-Voor-Pommeren. Het bungalowpark is volledig gebouwd in de locale negentiende-eeuwse badplaatsarchitectuur. Het Seepark Sellin bungalowpark beschikt over een zwemparadijs.

Park Nordseeküste
Een van de CenterParcs bungalowparken in Duitsland, gelegen tussen Wilhelmshaven en Bremerhaven aan de Waddenzee. Vanuit dit fraaie bungalowpark kunt u dagtrips maken naar de waddeneilanden en Helgoland. De accommodaties op dit bungalowpark zijn merendeels fraaie vrijstaande villa’s.

Seepark Burhave
Dicht bij de badplaats Burhave vind u bungalowpark Seepark Burhave. Het bungalowpark bestaat uit ruim honderd geschakelde vakantiehuizen en appartementen en bevindt zich direct achter de dijk. Bungalowpark Burhave ligt op het schiereiland Butjadungen, niet ver van de stad Bremerhaven. Voor liefhebbers van het waddengebied.

Feriendorf Altes Land
Een Belvilla bungalowpark in Duitsland gelegen achter de dijk aan de Elbe Dit bungalowpark ligt temidden van fruitboomgaarden, de Noordzee bevindt zich op 40 kilometer, de hanzesteden Hamburg en Stade zijn vlakbij. De vakantiehuizen op dit bungalowpark zijn prachtig ingericht, met o.a. een 2e badkamer.

Vakantiepark Bad Saarow
Vakantiepark Bad Saarow is zonder meer een van de mooie Roompot bungalowparken in Duitsland. Dit bungalowpark bevindt zich in de deelstaat brandenburg op de zuidoever van het Scharmützel meer. Het bungalowpark beschikt over een strand, vrijstaande vakantiebungalows en er zijn golfmogelijkheden.

Roompot Ferienpark Hambachtal
Een van de Roompot bungalowparken in Duitsland, gelegen in Oberhambach in de deelstaat Rijnland-Palts. Dit bungalowpark is omgeven door bossen, beschikt over een subtropisch waterparadijs en is een echt familiepark. U heeft de keuze uit een appartement of een bungalow in dit mooie bungalowpark.

Vakantiepark Hafendorf Rheinsberg
Een van de Roompot bungalowparken in Duitsland. Dit bungalowpark bevindt zich in de deelstaat Brandenburg. Hafendorf Rheinsberg grenst aan het Rheinsbergermeer en beschikt over een jachthaven en een zandstrand. De schitterende bungalows op dit bungalowpark beschikken over 2, 3 of 4 slaapkamers.

Ferienresort Cochem
Een prachtig Roompot bungalowpark in Duitsland, in de deelstaat Rijnland-Palts dat zeer geschikt is voor gezinnen met kinderen. Dit bungalowpark ligt op slechts 170 kilometer van de Nederlandse grens in het prachtige moezellandschap. Dit luxe bungalowpark beschikt over eigen golfbanen en een overdekt waterparadijs. De accommodaties variëren van 2 tot 6 slaapkamers.

Roompot Ferienpark Hambachtal
Een van de Roompot bungalowparken in Duitsland, gelegen in Oberhambach in de deelstaat Rijnland-Palts. Dit bungalowpark is omgeven door bossen, beschikt over een subtropisch waterparadijs en is een echt familiepark. U heeft de keuze uit een appartement of een bungalow in dit mooie bungalowpark.

Landal Winterberg
Een van Landal bungalowparken in Duitsland, gelegen in de bekende wintersportplaats Winterberg in het Sauerland. Dit bungalowpark bevindt zich op slecht 310 kilometer rijden vanaf Utrecht. De 120 chalets op dit bungalowpark zijn ruim van opzet en hebben uitzicht op de skipiste.Ook in de zomer is dit een park dat erg in trek is bij Nederlanders gezien de relatief korte reisafstand.

Park Hoch Sauerland
Een van de CenterParcs bungalowparken in Duitsland, nabij het befaamde Winterberg in het Sauerland. Dit bungalowpark bevindt zich op slechts enkele uurtjes rijden vanaf de Nederlandse grens. Op dit bungalowpark kunt u skiën, snowboarden, rodelen. Indoor zijn er voetbalmogelijkheden en natuurlijk Aqua Mundo.

Bayernpark Grafenau
Een van de Roompot bungalowparken in Duitsland, gelegen in Beieren tegen de Tsjechische grens aan. Dit bungalowpark ligt op 700 meter hoogte en natuurlijk zijn er op dit park volop wintersport mogelijkheden: skiën, rodelen en langlaufen. Dit bungalowpark is ideaal voor gezinnen.

Wintersport – Bayernpark Lindenberg
Een van de Roompot bungalowparken in Duitsland, gelegen in de Beierse Alpen, niet ver van de Oostenrijkse grens. Dit bungalowpark ligt op 821 meter hoogte. Voor uw verblijf op dit park heeft u de keuze uit greencottages en appartementen. Skiën, langlaufen en rodelen kunt u in de directe nabijheid van het bungalowpark.

Wintersport – Bayernpark Ruhpolding
Een van de Roompot bungalowparken in Duitsland, gelegen in Beieren tegen de Oostenrijkse grens aan. Dit bungalowpark is omgeven door weilanden en heeft een prachtig uitzicht op de Beierse Alpen. U verblijft in kindvriendelijke greencottages. In de omgeving zijn mogelijkheden voor skiën, langlaufen en rodelen.

Vakantiepark Ueckermünde
Een van de Roompot bungalowparken in Duitsland. De appartementen op dit bungalowpark liggen aan een jachthaven. Er bestaat de mogelijkheid om zeillessen te nemen. Op slechts 250 meter van het bungalowpark ligt een mooi zandstrand. Vakantiepark Ueckermünde ligt aan de Oostzee in de deelstaat Mecklenburg-Voor-Pommeren

Moselhohe Ediger-Eller
Een van de bungalowparken van Bungalow.net in Duitsland, nabij het befaamde Cochem. Een prachtig bungalowpark aan de Moezel met golfbanen en waterpartijen. De bungalows op dit bungalowpark hebben 3 slaapkamer en twee badkamers en zijn geschikt tot 6 personen. Dit park is binnen enkele uurtjes rijden vanuit Nederland te bereiken.

Landal Resort Walensee (Zwitserland)
Een van van Landal bungalowparken in Zwitserland op de oevers van de Walensee. De bungalows liggen vlak aan het water en hebben een prachtig uitzicht op het berglandschap rondom het meer. Dit bungalowpark is bij uitstek geschikt voor watersportliefhebbers, zwemmen, duiken, zeilen, waterskiën, kitesurfen: op dit park is alles aanwezig voor de sportfanaat.

Landal Vierwaldstättersee (Zwitserland)
Een van de allermooiste Landal bungalowparken, gelegen aan het prachtige Vierwaldstättersee meer in Centraal Zwitserland, misschien wel het mooiste meer van Europa. Op dit park verblijft u in comfortabele appartementen en kunt u gebruik maken van het thermencomplex dat bij het park hoort, inclusief binnenbaden en buitenbaden.

Landal Bad Kleinkirchheim (Oostenrijk)
Dit Landal vakantiepark in Karinthië ligt op een hoogte van maar liefst 1000 meter op een zuidhelling. Op dit vakantiepark verblijft u in een appartement of chalet in een bosrijke omgeving. Het park leent zich bij uitstek om te gaan wandelen of mountainbiken, maar ook zeilen en zwemmen behoren tot de mogelijkheden. Dit fraaie park in het zuiden van Oostenrijk beschikt over een overdekt zwembad.

Landal Katschberg (Oostenrijk)
Op dit bungalowpark van Landal op de grens van Karinthië en het Salzburgerland verblijft u op een hoogte van maar liefst 1650 meter. Een bungalowpark voor de echte liefhebber van de bergen dus en ideaal om lange bergtochten te maken of te gaan mountainbiken. U verblijft in appartementen of chalets en als u ’s avonds thuiskomt neemt u een duik in het overdekt zwembad

Landal Brandnertal Chalet Matin (Oostenrijk)
Op dit Landal bungalowpark in Oostenrijk verblijft u appartementen of chalets in typische Oostenrijkse stijl, temidden van een groene omgeving. Dit bungalowpark is ideaal voor de actieve vakantieganger die van wandelen of mountainbiken houdt. Na een dag in de frisse berglucht komt u bij in het welness-centrum van het park, dat ook over een minimarkt en een restaurant beschikt.

Landal Salzstadt Paradis
Dit bungalowpark van Landal ongeveer op 270 kilometer van Keulen in het middelgebergte van de Harz. De appartementen liggen op een helling in de zon in een groene omgeving. Ideaal voor wandelaars en natuurliefhebbers en bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen, want dit park beschikt over een waterparadijs van maar liefst 5000 vierkante meter.