Zonvakantie
De beste stranden
All inclusive
Maximaal genieten
Verre Reizen
Onvergetelijke vakanties
Last minutes
Snel naar de zon
Stedentrips
Cultuur & Ontspannen

Goedkope vakantie naar Verenigd Koninkrijk

Uw vakantie in Engeland, Schotland, Wales of Noord-Ierland: Lekker een weekendje Londen, een paar dagen een hotel ergens in Wales! Wandelen in de Schotse highlands of uitrusten in een rustig gelegen vakantiehuis in Engeland, Schotland of Noord-Ierland. Op deze site staat een compleet aanbod stedentrips, cottages, hotels, vakantiehuizen, fietsvakanties en wandelvakanties in Groot-Brittannië. Met de lage pond is een vakantie naar Engeland nu goedkoper dan ooit!

vakantiediscounter-logoBeste last minutesBekijk aanbiedingen
corendon-logoEuropese toppersBekijk aanbiedingen
d-reizen-logoLuxe resortsBekijk aanbiedingen
sunweb-logoAll inclusive specialistBekijk aanbiedingen
prijsvrij-logoKindvriendelijkBekijk aanbiedingen
beachcheck-logoGemakkelijk vergelijkenBekijk aanbiedingen
Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.


Populaire hotels in het Verenigd Koninkrijk in juli 2024

Wareham Forest Lodge

Wareham Forest Lodge

Wareham Forest Lodge vergelijken Wareham Forest Lodge is een 5-sterren resort in de plaats Poole (in het gebied Engeland, Verenigd ...
The Columbia Hotel

The Columbia Hotel

The Columbia Hotel vergelijken The Columbia Hotel is een gerenommeerd 2-sterren resort gesitueerd in Londen (regio Engeland, Verenigd Koninkrijk). Nu ...
Lancaster Gate Hotel

Lancaster Gate Hotel

Lancaster Gate Hotel vergelijken Lancaster Gate Hotel betreft een 3-sterren resort in de plaats Londen (in het gebied Engeland, Verenigd ...

Een reis boeken naar het Verenigd Koninkrijk

Eigenlijk behoeft Engeland geen introductie. Het is één van de grootste economische machten ter wereld en het heeft een ongelooflijk rijke geschiedenis. Met Londen heeft Engeland de meest bezochte hoofdstad op aarde, het is een stad met een inwonersaantal van maar liefst 7 miljoen inwoners. Alle interessante bezienswaardigheden opnoemen is onbegonnen werk. Hier volgen enkele belangrijke attracties: Westminster Abbey, een prachtige gotische kathedraal waar vorsten, koningen, prinsen en prinsessen traditioneel huwen en worden begraven. London Eye, een immens reuzenrad behoort tot de nieuwere attracties van de stad. Van op dat reuzenrad kan je Londen van op grote hoogte bewonderen. London Bridge is de bekendste brug van Londen, ze loopt over de Theems en je kan via een boottochtje onder de brug varen. Met een boottocht kan je ook Greenwich bezoeken, daar is indertijd de nulmeridiaan vastgelegd.

Waarom kiezen voor de UK?

Engeland bestaat weliswaar niet enkel uit Londen, 7% van de oppervlakte van Engeland bestaat uit nationale parken. Dartmoor, Exmoor, het Peak District , het Lake District, , de Yorkshire Dales, de North York Moerassen zijn slechts enkele voorbeelden. Over het Lake District zijn enorm veel gedichten geschreven door de betoverende schoonheid ervan. Een belangrijke dichter die over het Lake District schreef is William Wordworth.

Bezienswaardigheden in de United Kingdom

In elk gebied van dit koninkrijk (Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland) is veel te beleven. Elke regio heeft echt een eigen cultuur en geschiedenis. Het is dan ook niet voor niets dat veel mensen hier heen gaan om meer te leren over vroeger (industriële revolutie), Whiskey, traditionele pubs, sporten en de vele geschiedenisverhalen. De natuur is daarnaast werkelijk prachtig in de highlands. Een vakantie om niet snel te vergeten.


Hoe duur is Verenigd Koninkrijk?
Afhankelijk van jouw voorkeuren kost een budget vakantie gemiddeld €217,00 p.p. Voor twee personen is dit zo’n €423,20. Voor een gemiddeld gezin moet €868,00 worden betaald (voor 4 personen). Een luxe resort kost zo’n €390,60 p.p. De beste keuze vakantie hebben we geschat op €325,50 per persoon. Je kunt hier terecht in de volgende regio’s:

De hoofdstad van Verenigd Koninkrijk is London. In dit land wonen 60 miljoen inwoners. De reistijd naar vliegvelden als Londen (LON), Glasgow (GLA), Manchester ((MAN) is 1,5 uur. De Britse mensen spreken hier Engels. Het landnummer is +44. De tijdzone is UTC+01 (tijdverschil 1 uur vroeger). Men betaald hier met de Britse pond (GBP). De stroom is 230 Volt. Visum nodig: Nee. Het actuele reisadvies is positief. Qua feestdagen kennen ze hier: Early May Bank Holiday 2 mei, Queen’s Birthday 18 juni, Boxing Day 25 december. Populaire vertrekdata zijn o.a. 20 april 2024, 9 augustus 2024 en 24 december 2024.

De beste periode om hierheen te reizen is zomermaanden. De gemiddelde temperatuur is 14 graden. De warmste maand is juli met 27 graden. De koudste periode van het jaar is januari met 9 graden. Samengevat heeft dit land gelegen in Europa een zeeklimaat. Alternatieve vakantiebestemmingen: Turkije, Slovenië en Kroatië.