Zonvakantie
De beste stranden
All inclusive
Maximaal genieten
Verre Reizen
Onvergetelijke vakanties
Last minutes
Snel naar de zon
Stedentrips
Cultuur & Ontspannen

Goedkope Vakantie Nederlandse Antillen

Een geslaagde vakantie naar de Antillen boeken? Neem dan een kijkje op deze website en u kunt hier alle mogelijkheden voor een zonnige vakantie bekijken. Misschien wilt u graag met uw partner genieten van een van de schitterende eilanden. U kunt dan op deze website genoeg informatie lezen over de mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor Aruba, Bonaire, Curaçao, Cuba, de Dominicaanse Republiek of voor Jamaica. Als u naar één van deze eilanden wilt, waar wacht u dan nog op? Bekijk welke vakantiemogelijkheden er zijn vakantie naar de Antillen te boeken. Alle mogelijkheden worden op deze website voor u weergegeven.

vakantiediscounter-logoBeste last minutesBekijk aanbiedingen
corendon-logoEuropese toppersBekijk aanbiedingen
d-reizen-logoLuxe resortsBekijk aanbiedingen
sunweb-logoAll inclusive specialistBekijk aanbiedingen
prijsvrij-logoKindvriendelijkBekijk aanbiedingen
beachcheck-logoGemakkelijk vergelijkenBekijk aanbiedingen
Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.


Populaire hotels op de Nederlandse-antillen in juli 2024

BnB Bonaire

BnB Bonaire

BnB Bonaire vergelijken Bnb Bonaire is een gerenommeerd 2-sterren hotel in het mooie Kralendijk (regio Bonaire, Nederlandse Antillen). Deze prachtige ...
The Ritz Village

The Ritz Village

The Ritz Village vergelijken The Ritz Village is een gerenommeerd 3-sterren hotel in het populaire Willemstad (Curacao, Nederlandse Antillen). Deze ...
Bayside Boutique Curacao

Bayside Boutique Curacao

Bayside Boutique Curacao vergelijken Bayside Boutique Hotel Curacao is een uitstekend 4-sterren hotel in het populaire Blauwbaai (regio Curacao, Nederlandse ...

Een zonvakantie in Aruba, Bonaire of Curaçao?

Wilt u gedetailleerd zoeken op zonnige vakanties? Dat is mogelijk. U kunt namelijk op deze website aangeven naar welke plaats u wilt of u kunt zoeken op een trefwoord. Alle zoekmogelijkheden die dan voldoen aan uw wensen worden weergegeven. Zo kunt u snel en eenvoudig uw vakantie boeken. Alle vakanties die aangeboden worden in deze vakantiegids zijn beschikbaar en kunnen dus geboekt worden.

Bent u volgend jaar van plan om een reis naar de Antillen te boeken? Neem dan een kijkje tussen de operators en aanbiedingen, en kijk alvast wat de mogelijkheden zijn voor u. Als u denkt, ik wil naar Aruba of naar Cuba, het kan allemaal. Klik op de betreffende naam en wie weet vliegt u deze maand nog wel! Het hangt af van uw mogelijkheden en wanneer u wilt gaan. Heeft u misschien een maximum bedrag in gedachten voor deze reis? Ook deze kunt u invoeren in de zoekmachine. Het werkt allemaal erg eenvoudig, als u aangeeft dat u maximaal 1200 euro uit wilt geven dan worden alle vakanties die duurder zijn niet weergegeven. Het kan ook zijn dat u vanaf 500 euro een vakantie naar de Antillen wilt boeken, dan worden alle lagere prijzen niet weergegeven. Deze website zorgt er voor dat u snel kunt vinden wat u zoekt. U heeft er niets aan om extra mogelijkheden te zien als u al weet wat u zoekt. Laat u inspireren door deze website en zeker weten dat u binnenkort een vakantie naar de Antillen wilt gaan boeken. Of dat het nu zomer is of winter, vakanties naar dit tropische oord zijn altijd leuk voor jong en oud.

Heeft u volgend jaar wat te vieren? Dan kan een vakantie een leuke manier zijn om naar uit te kijken. Misschien zijn uw ouders volgend jaar vijftig jaar getrouwd, of wilt u vieren dat u zelf twaalf en een half jaar getrouwd bent, het is allemaal mogelijk om hier een leuke Antillen vakantie aan vast te plakken. Als u zorgt voor een reden op de feesten, dan zoekt u via deze site uw vakantiebestemming uit. Als u uw wensen invult dan is uw vakantiebestemming in een paar minuten gekozen. Wacht daarom niet langer en kijk vandaag nog op de website Antillen vakantie. Dan weet u binnenkort waar u de komende weken nog voor gaat werken.

Een volledig ontzorgde all-inclusive vakantie op de Antillen

Vindt u het ook zo fijn als u uit kunt kijken naar uw welverdiende vakantie? Boek dan vandaag nog uw Antillen vakantie en dan kunt u de komende dagen lekker gaan genieten van de mooie afbeeldingen. Maar denk er aan, over een paar weken of een paar maanden is de Antillen vakantie werkelijkheid en dan kunt u volop gaan genieten van de cultuur, de stranden en de zon! Dat is toch de reden dat u een Antillen vakantie wilt boeken? Of gaat u lekker rond kijken en zien wat er te beleven valt tijdens de Antillen vakantie? Jong en oud kunnen zich vermaken tijdens de Antillen vakantie, niemand die zich hier ooit zal vervelen!

Voor elk gezelschap
Als u met het hele gezin wilt gaan, met de hele familie of lekker met zijn tweetjes, voor een Antillen vakantie is alles mogelijk. Laat u daarom nu inspireren door Vakanty.nl en zeker weten dat u zult genieten van de heerlijke plaatjes die hier te zien zijn. Heeft u al zin om op vakantie te gaan? Kunt u op deze website een vakantie vinden die voldoet aan al uw eisen? Dan is het goed dat u de vakantie vandaag nog gaat boeken! U heeft een doel om voor te gaan werken, een leuk streven waar u naar uit kunt kijken en u kunt heerlijk gaan genieten van uw welverdiende vakantie als het zover is.

Wanneer heeft u weer vakantie? Is dit dan de vakantie dat u naar de Antillen gaat? Maak een afstreep kalender en dan weten u en de kinderen precies wanneer u gaat vertrekken. Zorg er voor dat u op tijd alle benodigdheden in huis heeft en u kunt met een gerust hart op vakantie gaan! Er is niks fijner dan met een goed gevoel de vakantie beginnen! Wacht daarom niet langer en boek uw vakantie nog zolang het kan! Op tijd boeken heeft als voordeel dat u de meeste keuze heeft!


Algemene informatie
Ligging en oppervlakte: Aruba, Bonaire en Curaçao liggen voor de kust van Venezuela en worden de ABC- eilanden genoemd. Zij behoren tot de Benedenwindse eilanden.

  • Aruba: De maximale breedte is 9 km en de lengte is 30 km lang.
  • Bonaire: De maximale breedte is 11 km en lengte is 38 km lang.
  • Curaçao: De maximale breedte is 11 km en lengte is 63 km lang.

Staatkundig
Sinds 1986 heeft Aruba een ‘Status Aparte’ en behoort het eiland met Nederland en de Nederlandse Antillen tot het Koninkrijk der Nederlanden. Bonaire en Curaçao behoren tot de Nederlandse Antillen.

Demografie en hoofdstad

  • Aruba telt circa 100.000 inwoners en de hoofdstad is Oranjestad.
  • Bonaire telt circa 13.000 inwoners en de hoofdstad is Klarendijk.
  • Curaçao telt circa 144.000 inwoners en de hoofdstad is Willemstad.

Klimaat
De ABC- eilanden hebben een tropisch en uiterst zonnig klimaat. Er is een oostenwind, die voor aangename verkoeling zorgt. De eilanden hebben geen last van tropische stormen. De warmste maanden zijn augustus, september en oktober. De gemiddelde temperaturen in de eilanden is net onder de 30 graden. Het verschil tussen de warmste en koudste temperatuur is niet dan 5 graden. De gemiddelde regenval per jaar is lager als 60 cm.

Taal
De officiële talen zijn Nederlands en Papiamento (voertaal). Verder kan er in het Engels en eventueel Spaans gecommuniceerd worden.


Hoe duur is Nederlandse Antillen?
Afhankelijk van jouw voorkeuren kost een budget vakantie gemiddeld €545,00 p.p. Voor twee personen is dit zo’n €1.062,80. Voor een gemiddeld gezin moet €2.180,00 worden betaald (voor 4 personen). Een luxe resort kost zo’n €981,00 p.p. De beste keuze vakantie hebben we geschat op €817,50 per persoon. Je kunt hier terecht in de volgende regio’s:

De hoofdstad van Nederlandse Antillen is Willemstad. In dit land wonen 250.000 inwoners. De reistijd naar vliegvelden als Kralendijk (BON), Willemstad (CUR) is 10 uur. De Antilliaanse mensen spreken hier Nederlands, Papiamento. Het landnummer is +599 & 297. De tijdzone is UTC-04 (tijdverschil 6 uur later). Men betaald hier met de Antilliaanse Gulden (ANG). De stroom is 220 Volt. Visum nodig: Nee. Het actuele reisadvies is positief. Qua feestdagen kennen ze hier: Dag van de Vlag, Dia Di Pais Kòrsou. Populaire vertrekdata zijn o.a. 31 maart 2024, 20 juli 2024 en 1 november 2024.

De beste periode om hierheen te reizen is hele jaar door. De gemiddelde temperatuur is 30 graden. De warmste maand is juli met 33 graden. De koudste periode van het jaar is januari met 29 graden. Samengevat heeft dit land gelegen in Zuid-Amerika een tropische klimaat. Alternatieve vakantiebestemmingen: Nederland, Malediven en Canada.