Zonvakantie
De beste stranden
All inclusive
Maximaal genieten
Verre Reizen
Een onvergetelijke vakantie
Last minutes
Snel naar de zon
Stedentrips
Cultuur & Ontspannen

Wat is er allemaal te doen in Zwitserland?

Het hele jaar door kunt u optimaal genieten van een vakantie Zwitserland, deze zijn actueel en zeker niet seizoensgebonden. Alle seizoenen van het jaar lenen zich voor een geslaagde vakantie in dit gave land.  Zo vindt u kerstmarkten in december in steden als Schaffhausen en geniet u van een fantastische wintersportvakantie op de Matterhorn. U vindt een prachtige watersportvakantie op de lager gelegen meren en u geniet van stedentrips het hele jaar door in steden als Basel en Geneve.

Een geslaagde vakantie, het hele jaar door
Een vakantie in Zwitserland in de winter in de sneeuw heeft een romantisch karakter, zeker als u kiest voor een vakantie in de bergen met bestemmingen als de Zwitserse Alpen. In de zomer zit u in uw korte broek aan de oever van de rivier bij het vallen van de avond. Daarnaast zijn de bezienswaardigheden talrijk en overal te vinden, of u nu kiest voor een grote stad of een klein dorp. Luzern is een grote stad en een belangrijke toeristische attractie, daar vindt u de Kapelbrug, een houten overdekte brug van meer dan 200 meter lang bij de rivier de Reuss. De brug is 650 jaar oud, door de jaren heen diverse malen afgebrand en weer opgebouwd.

Een schitterende natuur
Daarnaast heeft Zwitserland meer dan duizend watervallen, soms verborgen in de natuur, soms vormen het grootse en belangrijke attracties. Dankzij de prachtige natuur, de gastvrijheid van de mensen en het lekkere eten is Zwitserland een prachtige vakantiebestemming voor uw volgende Lastminute in Zwitserland. De natuurlijke omgeving speelt een belangrijke rol bij het aanbod van activiteiten en mogelijkheden, daarnaast vindt u in Zwitserland mooie steden die een bezoek waard zijn en u vindt hier mooie kleine dorpjes, de moeite van het ontdekken waard.

De mooiste dorpjes in Zwitserland

Het dorpje Guarda in het Unterengadin vindt u op een hoogte van 1653 meter, één van de mooiste dorpen in Zwitserland met een unieke ligging in een schitterend skigebied. Een uitstekende bestemming als last minute in Zwitserland. In een historische stad als Bern staat de Münster kathedraal met een toren van honderd meter hoog en 254 traptreden, toegankelijk voor bezoekers met als beloning een prachtig uitzicht. U vindt talloze fonteinen in Bern, met historische thema´s zoals vrouwe Justitia, de oudste fontein zou stammen uit de 16e eeuw. Dat de vakantie in de natuur bijzonder is, is een uitgemaakte zaak, dat kan niet anders met een dergelijk landschap. Daarom vindt u in Zwitserland een wandel- en fietsvakantie in alle soort en maten of een fantastische wintersportvakantie in de Alpen.