Zonvakantie
De beste stranden
All inclusive
Maximaal genieten
Verre Reizen
Onvergetelijke vakanties
Last minutes
Snel naar de zon
Stedentrips
Cultuur & Ontspannen

Top 5 beste hotels in Tenerife

De hotels en appartementen op Tenerife laten u veelal zelf de keuze, verblijven op basis van logies of half pension of een All Inclusive vakantie. De top 5 van de best beoordeelde en meest populaire hotels op Tenerife waar u op basis van All Inclusive kunt verblijven staan op deze site. Het Spaanse eiland Tenerife behoort tot de Canarische Eilanden en staat bekend als het eiland met de meeste winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Het overgrote deel van de stranden bestaat uit lavastranden en er zijn kunstmatig aangelegde zandstranden te vinden. Wie de rust en natuur wil opzoeken zal dat eveneens op Tenerife vinden. En families met kinderen vermaken zich er in de waterparadijzen en dierenparken. De golfbanen zijn goed vertegenwoordigd op Tenerife en u treft op dit Canarische eiland zelfs werelderfgoed aan.

Jacaranda

Hotel Jacaranda is gevestigd in de plaats Costa Adeje op Tenerife en biedt een vakantie op basis van een All Inclusive formule. Het viersterren hotel ligt aan de zuidwestkust van Tenerife, op circa 500 m van het strand Playa Fanabe. Dit strand is uitgerust met verscheidene voorzieningen, van douches en toiletten tot strandwachten en reddingsbrigade. Het centrum van Adeje op Tenerife bevindt zich 1 km vanaf het all inclusive hotel. Het is een levendige badplaats met vele winkels, restaurants en wat uitgaansgelegenheden. Kinderen kunnen tijdens hun verblijf in hotel Jacaranda spelen in de speeltuin en een overdekte spelkamer of deelnemen aan de activiteiten van de miniclub (4 t/m 12 jaar). Tegen betaling kunt u gebruik maken van een babysitservice. Er is een arts aanwezig in het hotel.

H10 Las Palmeras

In het zuiden van Tenerife ligt de badplaats Playa de las Americas, waar zich All Inclusive hotel H10 Las Palmeras bevindt. Dit viersterren hotel beschikt over 519 kamers/appartementen en is een officieel erkende milieuvriendelijke accommodatie. H10 Las Palmeras ligt, gescheiden door een wandelpromenade, direct aan zee, op 500 m afstand van het strand Playa de Troya. Het centrum van Playa de las Americas, met tal van winkels, restaurants en bars, ligt op een afstand van 200 m van het hotel. Voor de jonge gasten is er een kinderspeelruimte en miniclub.

Gran Costa Adeje

Hotel Gran Costa Adeje in het zuiden van Tenerife is een vijfsterren resort waar u uw vakantie door kunt brengen volgens het All Inclusive concept. Het hotel beschikt over 457 kamers en vier buitenzwembaden, waarvan twee verwarmd worden in de winter. Op het dakterras van Gran Costa Adeje bevindt zich een zwembad en zonneterras voor nudisten. De stranden Playa del Duque en Playa de Fañabé liggen op een afstand van 400 meter en zijn allebei zandstranden. Kinderen spetteren in hun eigen zwembad, klimmen in de speeltuin en kunnen deelnemen aan de miniclub.

Park Club Europe

Wanneer u de reacties van gasten bekijkt die reeds hun vakantie hebben doorgebracht in Hotel Park Club Europe, valt de hoge beoordeling voor kindvriendelijkheid op. Ook over de ligging, service en het eten is men te spreken. Driesterren All Inclusive hotel Park Club Europe is opgezet in de vorm van een klein Spaans dorpje met pleintjes, tuinen en patio’s en telt 241 kamers. De buitenzwembaden zijn gevuld met zout water. Het strand ligt op 300 m afstand en in de directe omgeving bevinden zich winkels en restaurants. Het centrum van Playa de las Americas ligt 900 meter ver. Voor de jongste gasten is er uiteraard een eigen zwembad, maar ook een speeltuin, een miniclub (4 t/m 12 jaar), een minibioscoop en een klein dierenpark. Tegen een vergoeding kunt u gebruik maken van een babysitservice.

H10 Costa Adeje Palace

Hotel H10 Costa Adeje Palace ligt in de plaats Costa Adeje in Tenerife en biedt haar gasten verblijf op basis van een All Inclusive formule aan. Dit viersterren hotel beschikt over 467 kamers en is een officieel erkende milieuvriendelijke accommodatie. Costa Adeje Palace ligt direct aan de boulevard en het kiezelstrand La Enramada. Het centrum van Playa de las Americas bevindt zich op 5 km afstand en is bereikbaar met de gratis shuttlebus van het hotel. Het All Inclusive complex is gebouwd in een subtropische tuin. Voor kinderen is er een speeltuin en Engelstalige miniclub (4 t/m 10 jaar). U kunt tegen een vergoeding gebruik maken van een babysitservice.