Zonvakantie
De beste stranden
All inclusive
Maximaal genieten
Verre Reizen
Onvergetelijke vakanties
Last minutes
Snel naar de zon
Stedentrips
Cultuur & Ontspannen

Beste kindvriendelijke all-inclusive resorts

Ben jij op zoek naar een kindvriendelijke vakantie? Dan moet je zeker een van onderstaande hotelformules bekijken. Jullie kinderen zullen zich er zeker vermaken. Zowel de kleine kinderen van 3 tot 6 als de wat ouder kids tot 12 jaar. Ook voor tieners is er doorgaans een uitgebreid entertainmentprogramma beschikbaar. Meer daarover is te vinden op de website van het desbetreffende kindvriendelijke all-inclusive hotel.

Jungleaquapark
In Jungle Aqua Park in Hurghada vind je het allemaal: Zwemmen of duiken in de heldere zee, urenlang pret in het waterpark en een Nederlandstalig kinderclub! Het verblijf in Jungle Aqua Park is op basis van All-Inclusive.

Elenite Holiday
Een prachtig vakantiedorp direct aan het schitterende zandstrand van de Bulgaarse Rivièra. Op het resort zijn vijf zwembaden en een binnenbad aanwezig en voor de kids lonkt natuurlijk het waterpark met spectaculaire glijbanen en een golfslagbad! Voor de allerkleinsten zijn er ook kinderglijbanen. En als de kids niet in het water liggen, zijn ze in de Nederlandse kinder-club met hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Als ouder kun je eens lekker ontspannen met een boek of in het Spa Center. Het verblijf is All-Inclusive en alleen de maaltijden gebruik je in het gedeelte waar je verblijft. En dat alles gelegen in een mooie tuin.

Aqualand Village
All-Inclusive Aqualand Village biedt u dé combinatie voor een waanzinnige familievakantie; een verzorgd hotel en het grootste waterpark van Griekenland! De glijbanen, de zwembaden, de piratenboot en het grootste openlucht golfslagbad van Europa zorgen ervoor dat je je geen minuut verveelt. En dan hebben we het nog niet over de stoere Nederlandse KidsWorldClub gehad! Even geen zin in actie? Dan zijn de lazy River of het zwembad van het hotel het antwoord. Je kunt je natuurlijk ook even terug trekken in de ruime familiekamer.

Galaxy
Galaxy is een hotel helemaal gericht op Nederlandse gezinnen. De kids vervelen zich hier geen seconde; vakantievriendjes zijn zo gemaakt en in het gezellige zwembad, op het strand en in de gratis kidsclub kunnen ze zich uren vermaken. Voor de ouders staan de ligbedjes al klaar om lekker te genieten van het zonnetje. Zorgen over eten zijn er ook niet; je verblijft op basis van All-Inclusive. Voor de kinderen is er bovendien een apart kindergedeelte waar ze met hun vakantievriendjes en misschien zelfs met Ko en Kiki kunnen eten. En voor we het vergeten: de (VIP) familiekamers zijn ruim en met een aparte kamer.

Bella Vista
De naam zegt het eigenlijk al: ?mooi panorama?. Bella Vista ligt in een mooie onderhouden tuin aan het prachtige zandstrand van Skanès en geeft je een goed beeld van de schoonheid van Tunesië. Want naast van de glijbanen glijden, avonturen beleven in de kidsclub en spelen op het strand kun je de kinderen vanuit dit hotel kennis laten maken met de wondere Arabische wereld. De familiekamers zijn verzorgd, het eten zeer smakelijk (en All-Inclusive!) en de service uitstekend. Het gaat jullie hier aan niks ontbreken.

Golden Cabanas
Met een gratis bootje naar een oneindig wit privé zandstrand, dat je bereikt na een korte wandeling over een landtong, waar maak je dat mee? In Golden Cabanas! Het hotel ligt in een beschermd natuurgebied en is een heerlijke omgeving voor een rustige familievakantie. Maar er is ook ruimte voor actie: klauteren op de klimmuur, mountainbiken in de natuur, kanoën, tennissen, zwemmen in één van de zwembaden, avonturen beleven in de miniclub of met z?n allen naar een avondshow. En om het nog gemakkelijker te maken, is je verblijf ook nog eens All-Inclusive!

Aqua Fantasy
Onbeperkt toegang tot 60.000 m2 waterpark , de mogelijkheid om gratis zwemlessen te volgen en ook nog eens 8 zwembaden bij het hotel zelf. Gelegen direct aan het oneindige zandstrand, is dit All-Inclusive hotel met ruime familiesuites een vakantiedroom die werkelijkheid wordt. De talloze luxe faciliteiten, uitstekende service en gemoedelijke sfeer garanderen een onbezorgde familievakantie. En terwijl de kinderen lekker spelen in de gratis Nederlandse kinder-entertainment of van één van de 26 glijbanen afsuizen, kun je als ouder heerlijk van de zon, een boek of een ontspannende behandeling in het Sauna & Beauty center genieten.

Aqua Beach Club
Kinderen vanaf 7 jaar kunnen wel 1000 keer van de glijbaan, kleinere broertjes en zusjes zijn piraat op het piratenschip. Of gezellig samen op pad met de KidsClub. Welkom in Aqua Beach Club; onbeperkt plezier voor de kinderen en heerlijk relaxt voor de ouders! Dit populaire hotel is weids en comfortabel opgezet en heeft speciaal voor de Aqua Beach Club gasten een apart gedeelte gecreëerd, direct aan zee. In dit Aqua Beach Club gedeelte is alles All-Inclusive, ook de gratis ligbedjes en parasols bij het zwembad. Toegang tot het waterpark is vijf dagen per week gratis!

Holiday Resort
Nieuw in het programma: Bodrum Holiday Resort. Een ruim opgezet vakantiedorp waar het echt vakantievieren is met je familie. Natuurlijk is er het kinderclubhuis met Ko en Kiki, maar veel waterpret staat ook op het programma. Er zijn verschillende snelle glijbanen, meerdere zwembaden en vanaf de speciale pontons kun je zo de zee induiken!

Sunshine Crete
Een vakantie in Sunshine Crete is één groot feest! In de gratis kinderclub kunnen de kids zich helemaal uitleven en er is een professioneel openlucht podium aanwezig; om zelf de ster te zijn of om naar spectaculaire optredens te kijken. Afkoelen kan in één van de drie zwembaden of met een lekker gratis schepijsje. Want het verblijf is hier natuurlijk All-Inclusive. Het hotel bestaat uit twee gedeeltes; Beach & Village. Het Beach gedeelte ligt direct aan het strand en het Village gedeelte ligt, op ca. 150 meter, glooiend tegen een heuvel.

Sol Parc
Springen, klimmen, karten, tennissen, minigolfen, gamen en tussendoor van de glijbaan suizen, zwemmen, zandkastelen bouwen en spelen in de kidsclub. De kinderen zullen in Sol Parc niet stil zitten! Als ouder kun je ondertussen heerlijk ontspannen in de zon, of in de schaduw van de bomen. Een bezoek aan het kindvriendelijke zandstrand blijft keer op keer een beleving. Het uitzicht over de baai, na een wandeling door duinen, is oogverblindend. De maaltijden kun je nuttigen in het buffetrestaurant of in één van de aanwezige à la carte restaurants. Een verblijf hier is werkelijk één groot feest!

Eurocalas
Dit ruim opgezette vakantiecomplex staat garant voor een onbezorgde vakantie op het mooie Mallorca. De zwembaden, waarvan 1 met glijbanen, liggen in prachtige tuinen en hebben aparte gedeeltes voor de kleintjes. Het mooie zandstrand in de schitterende baai ligt op ca. 100 meter en als de kinderen een keer wat anders willen dan zwemmen, dan kun je in het hotel fietsen huren. Of ze kunnen lekker met hun KidsWorld vriendjes in de kinderclub of de speeltuin spelen of papa verslaan in de gameroom. De All-Inclusive formule maakt het verblijf compleet.

Palm Beach
Als je de Rode Zee zo dicht bij de hand hebt, dan staat snorkelen en zwemmen in het warme helderblauwe water natuurlijk dagelijks op het menu. Zelfs de kindercorner met speeltoestel ligt op een toplocatie aan het strand! Voor de afwisseling kun je ook een duik in één van de twee mooi vormgegeven zwembaden maken. Of meedoen met één van de vele activiteiten. En verder gewoon genieten van de vriendelijke service, de ruime familiekamers en het lekkere eten, want het verblijf is All-Inclusive!

Pegasos World
Pegasos World; één van de mooiste en populairste vakantieclubs aan de Turkse zuidkust. En dat is niet vreemd, want het hotel biedt een ongekend aantal faciliteiten voor jong en oud. Wat te denken van maar liefst 10.000m2 zwemparadijs, een complete kinderwereld met kinderrestaurant, zwembaden, de gratis Nederlandse mini-club en een judoschool. Als ouder kun je ontspannen in het prachtige, met mozaïeksteentjes ingelegde, Sauna & Beauty Center of gebruik maken van de verschillende sportfaciliteiten. Het verblijf is op basis van de zeer uitgebreide All-Inclusive formule. En dit alles gelegen direct aan een breed zandstrand.