Zonvakantie
De beste stranden
All inclusive
Maximaal genieten
Verre Reizen
Onvergetelijke vakanties
Last minutes
Snel naar de zon
Stedentrips
Cultuur & Ontspannen

Top 5 beste hotels in Lanzerote

Het overgrote deel van de accommodaties op Lanzarote bestaat uit laagbouw en is kindvriendelijk. Een redelijk aantal hotels en resorts laten u de keuze of u wilt verblijven op basis van logies of volgens een All Inclusive formule. De best beoordeelde en meest populaire All Inclusive hotels en appartementen op Lanzarote staan hieronder in een Top 5. Het Spaanse eiland Lanzarote ligt in de Atlantische Oceaan, voor de noordwestkust van Afrika en behoort bij de Canarische Eilanden. Het eiland is door UNESCO uitgeroepen tot biosfeerreservaat en herbergt meer dan driehonderd vulkanen. De stranden bestaan uit donker lavazand of uit wit zand. Ook zijn er enkele rotsstranden te vinden. Voor een dagje uit kunt u een uitstapje naar het nationale park Timanfaya maken of een waterpark bezoeken. Het aanbod winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden is niet overweldigend, maar ruim voldoende voor een ontspannen vakantie.

Iberostar Lanzarote Park

Naast een regulier verblijf, biedt Iberostar Lanzarote Park (Lanzerote) u tevens een All Inclusive vakantie aan. Dit viersterren aparthotel ligt direct aan zee en de boulevard in het kleine vissersdorp Playa Blanca, aan de zuidkust van Lanzarote. Het centrum van Playa Blanca bevindt zich op 600 m afstand, het Playa Flamingo zandstrand ligt op ca. 200 m. Golfbrekers zorgen hier voor een kalme zee, ideaal voor kleine kinderen. Iberostar Lanzarote Park beschikt over 322 kamers, waarvan meer de helft familiekamers zijn. Voor kinderen heeft het hotel drie kinderzwembaden, een speeltuin, een game ruimte en een miniclub (4 t/m 8 jaar) en de maxiclub (9 t/m 12 jaar). Tegen betaling is er een oppasservice beschikbaar voor kinderen tussen de vier en acht jaar. Iberostar Lanzarote Park mag zich verheugen op goede cijfers op vakantiebeoordelingssites, met een gemiddelde 9+ voor de ligging en service.

Seaside Los Jameos Playa

Voor een All Inclusive vakantie op het Spaanse eiland Lanzerote kunt u in Seaside Los Jameos Playa terecht. Dit viersterren hotel beschikt over 530 kamers en wordt slechts door de wandelpromenade gescheiden van strand en zee. Het centrum van Puerto del Carmen ligt op 2 km afstand, een bushalte bevindt zich op loopafstand van het hotel. Zowel de receptiemedewerkers als de leden van het animatieteam spreken Nederlands. Mocht het weer onverhoopt wat tegen zitten, hotel Seaside Los Jameos Playa heeft een verwarmd buitenbad dat automatisch aanslaat bij afkoeling. Voor kinderen is een speeltuintje en miniclub (4 t/m 12 jaar). Een babysitservice is tegen betaling beschikbaar en er zijn buggy’s te huur. De tuin is in tropische stijl aangelegd en bevat een beschut terras voor nudisten. Met een 9 gemiddeld als eindcijfer, tonen vakantiegangers die u voorgingen zich zeer tevreden over hotel Seaside Los Jameos Playa.

Iberostar Costa Calero

Nabij de gezellige jachthaven van Puerto Calero, op 2 km van het strand, bevindt zich Iberostar Costa Calero. Dit viersterren hotel beschikt over 324 kamers en biedt verblijf op basis van All Inclusive. Dagelijks kunt u met de gratis shuttlebus reizen tussen het hotel en het strand. Het hotel bevindt zich in een groene omgeving van 20.000 m2 aan tropische tuinen. Jonge vakantiegangers vermaken zich in de speeltuin, game room, de miniclub (4 t/m 7 jaar) en de maxiclub (8 t/m 12 jaar). Van 1 juli tot 15 september is er tevens een babyclub voor kinderen van 1 tot 4 jaar. ’s Avonds kunt u tegen betaling gebruik maken van een oppasservice.

Floresta

Een all inclusive vakantie en toch het gemak en de privacy van een eigen appartement? In appartementen Floresta, in Puerto del Carmen op Lanzarote, kan dat. Dit driesterrencomplex beschikt over appartementen met 2 tot 3 kamers. Het Los Pocillos strand ligt op circa 150 m. afstand, het centrum van Puerto del Carmen op 2 km. Maar ook in de directe omgeving van het appartementencomplex zijn winkels, restaurants en bars te vinden. Voor kinderen wordt er een miniclub georganiseerd met Engels- en Duitstalige begeleiding en is er een speeltuintje aanwezig. Tegen betaling is het mogelijk een buggy te huren. Er is een zwembad met zoet water en een zwembad gevuld met zout water.

Iberostar Papagayo

Aparthotel Iberostar Papagayo laat u kiezen uit een all inclusive vakantie met hotelkamer of appartement. Een tunneltje verbindt het complex met appartementen en het gebouw met hotelkamers. Iberostar Papagayo beschikt over vier sterren en 291 kamers/appartementen. Het aparthotel ligt direct aan zee in Playa Blanca, een klein vissersdorp aan de zuidkust van Lanzarote. De stranden Playa Dorada en Playa Papagayo bevinden zich op 3 km afstand, het hotel verzorgt dagelijks een shuttleservice. Voor de jongste kinderen is er de miniclub (4 t/m 8 jaar) en een speeltuin, de maxiclub is er voor 9 tot 12-jarigen. Het animatieteam spreekt naast Engels, Duits en Frans eveneens Nederlands. Tegen betaling kunt u gebruik maken van een oppasservice.