Zonvakantie
De beste stranden
All inclusive
Maximaal genieten
Verre Reizen
Onvergetelijke vakanties
Last minutes
Snel naar de zon
Stedentrips
Cultuur & Ontspannen

Top 5 beste hotels in Fuerteventura

Wanneer u ook naar Fuerteventura (Spanje) komt, u landt altijd in de zomer. Het is nooit te warm en nooit te koud. de gemiddelde temperatuur is 24 graden (± 2900 zonuren per jaar). Ruim vier uur vliegen van Nederland liggen de mooiste stranden van Europa. Fuerteventura is het tweede grote eiland van de Canarische eilanden, bijna 100 km. lang en tussen de 5 en 30 km. breed. Corralejo ligt op 35 km. van de luchthaven. Over de goed begaanbare kustweg bent u er in 30 minuten. Voordat u Corralejo binnen rijdt passeert u eerst de schitterende stuifduinen. Vanwege het unieke karakter is dit gebied op Europees niveau beschermd verklaard. Vanaf de kustweg die soms vlak langs het strand loopt ziet u de vele wind en golfsurfers hun atletische kunsten vertonen. De constante noord-oost passaat in samenhang met perfecte golven hebben Correlejo tot een waar eldorado voor watersporters gemaakt. Vanwege deze factoren mag Fuerteventura zich regelmatig verheugen op de wereldkampioenschappen surfen. De natuurlijke kustlijn met de vele kleine dorpsstrandjes en gezellige restaurantjes maken samen met het unieke uitzicht op Lobos (klein eiland) en Lanzarote, Corralejo tot de aantrekkelijkste badplaats van Fuerteventura.

All Inclusive vakantie Fuerteventura

Bij een deel van de accommodaties op het eiland heeft u de mogelijkheid om op basis van All Inclusive te boeken. De top 5 van de best beoordeelde en meest populaire accommodaties op Fuerteventura waar u op basis van All Inclusive kunt verblijven staan op deze pagina. Fuerteventura behoort tot de Canarische Eilanden en is het op één na grootste eiland uit de eilandengroep. De stranden van Fuerteventura behoren tot de mooiste van de Canarische Eilanden en lopen veelal langzaam af in zee. Het landschap is woestijnachtig. Het aanbod uitgaansgelegenheden en winkels is voldoende, maar bescheiden. Het is vooral een eiland voor families met kleine kinderen en mensen die de rust willen opzoeken. Het eiland kent drie golfbanen, een kamelen-reservaat, een botanische tuin en enkele kleine musea.

Las Marismas

Las Marismas in Corralejo, Fuerteventura, is een driesterren aparthotel dat vakanties biedt op basis van All Inclusive formule. Het complex beschikt over 232 appartementen en ligt aan de rand van de stad, in een rustige omgeving. Het centrum van Corralejo ligt op 400 m afstand, het strand Waikiki Beach op 800 m. Het hotel biedt een gratis shuttlebusservice voor haar gasten. Zes dagen per week is het animatieteam van de miniclub (4 t/m 6 jaar) druk in de weer om het de kinderen naar de zin te maken. Verder is er een speeltuin voor de jongste gasten en ligt Las Marismas direct naast het Baku Aquapark (betaalde toegang). Babyfoons kunnen tegen een vergoeding gehuurd worden. Vakantiegangers die reeds een vakantie doorbrachten in all inclusive aparthotel Las Marismas op Fuerteventura gaven de hoogste beoordelingen aan de hoeveelheid ruimte, de kindvriendelijkheid en de inrichting.

Iberostar Playa Gaviotas

Op slechts 50 m van het zandstrand van Jandia vindt u Iberostar Playa Gaviotas. Dit viersterren hotel op Fuerteventura biedt verblijf volgens de All Inclusive formule aan. Het strand is bereikbaar via enkele trappen, het centrum van Jandia ligt op 1,5 km afstand. Het all inclusive complex beschikt over 373 kamers, waaronder enkele familiekamers. Kinderen vermaken zich in een eigen (verwarmd) kinderzwembad en de speeltuin. Ook kunnen ze meedoen met de miniclub (4 t/m 8 jaar), maxiclub (9 t/m 13) of de teenclub (14 t/m 17 jaar). Tegen betaling is er een babysitservice beschikbaar. Vakantiebeoordelingssites laten een gemiddeld cijfer boven de 8,5 zien, achtergelaten door tevreden gasten. Vooral de service en kindvriendelijkheid scoren hoog.

Oasis Village

Oasis Village in Corralejo, Fuerteventura, is een driesterren aparthotel dat zich ca. 800 m van het strand bevindt. Het complex, dat verblijf op basis van all inclusive aanbiedt, bestaat uit 231 kamers/appartementen. Het centrum van Corralejo ligt op 700 m afstand en binnen een straal van 50 m bevindt zich een winkelcentrum. Voor kinderen is er een apart zwembad, speeltuin en een miniclub (4 t/m 12 jaar). De kamers zijn voorzien van kinderstopcontacten en er zijn buggy’s en babyfoons te huur. Er is een shuttlebus beschikbaar die u tegen betaling vervoert tussen Oasis Village en het strand. Alle zwembaden op het complex zijn gevuld met zout water. Direct naast Oasis Village bevindt zich het Baku Aquapark (tegen betaling toegankelijk). Een heerlijke lokatie voor bijvoorbeeld de Herfstvakantie.

Elba Carlota

Voor een all inclusive vakantie op Fuerteventura, in een hotel direct aan zee, bent u bij Elba Carlote aan het juiste adres. Dit viersterren hotel beschikt over 346 kamers, ligt aan een zandstrand, in het Fuerteventura Golfresort. Een wandelpromenade scheidt het hotel van het strand. Een winkelcentrum met een bioscoop en uitgaansgelegenheden bevindt zich op loopafstand. Kinderen hebben een speeltuin tot hun beschikking en kunnen deelnemen aan de miniclub. Tegen betaling kunt u gebruik maken van een babysitservice.

Sunrise Costa Calma Beach

Tijdens uw last minute vakantie op Fuerteventura kunt u in het aparthotel Sunrise Costa Calma Beach Resort kiezen voor een verblijf in een hotelkamer of appartement. Dit viersterren all inclusive complex beschikt over 556 kamers/apartementen en ligt direct aan een breed zandstrand. Het rustige dorpje Costa Calma ligt aan de oostkust van Fuerteventura. Hier vindt u ruim 2 km aan hotels, voornamelijk laagbouw. Het centrum van de plaats ligt op 500 m van het hotel. Kinderen vermaken zich in de speeltuin en in de miniclub (4 t/m 12 jaar). Tegen betaling kunt u gebruik maken van een babysitservice.