Zonvakantie
De beste stranden
All inclusive
Maximaal genieten
Verre Reizen
Onvergetelijke vakanties
Last minutes
Snel naar de zon
Stedentrips
Cultuur & Ontspannen

Tips voor je vakantie naar Ibiza

Ibiza is een eiland dat je niet snel zult vergeten en waar je zeker naar terug wilt als je er eenmaal bent geweest. De combinatie vakantie Ibiza roept bij veel mensen dan ook fijne herinneringen op. De vakantiemogelijkheden op Ibiza zijn vrij divers. Houd je van zon, zee en strand dan is Ibiza de vakantiebestemming bij uitstek. Vakantie Ibiza zijn twee woorden die prima samengaan. Natuurlijk staat Ibiza ook vooral bekend om de feesten die er gegeven worden. Er zijn meerdere uitgaansgelegenheden zoals discotheken, restaurants en cafés waar je je naar hartenlust uit kunt leven. Ook op het strand zijn er voldoende leuke strandpaviljoens waar je je prima kunt vermaken en waar je jezelf weer op kunt laden voor een nieuwe nacht vol feestvreugde. Op Ibiza treden verschillende bekend internationale DJ’s op die de feestvreugde nog een stuk verhogen. Er zijn zelfs hotels die een eigen club hebben die tot in de late uurtjes open zijn.

Rust op het Spaanse eiland
Wat veel mensen echter niet weten is dat Ibiza ook een uitstekende bestemming is om helemaal tot rust te komen. Het eiland kent volop natuurschoon waar je je terug kunt trekken in de heuvels of langs uitgerekte stranden. Het voordeel is dat je het eiland gemakkelijk te voet kunt herkennen. Natuurlijk kun je ook een scooter of een auto huren. Ibiza (Spanje) is tevens geschikt voor een sportieve en actieve vakantie . Je kunt er prima golfen of er op uit trekken met een kano. Op die manier kun je plekken van het eiland ontdekken die anders verborgen voor je zouden blijven. Zo zijn er bijvoorbeeld veel onbewoonde eilandjes in de buurt van Ibiza die je kunt bezoeken. Vakantie Ibiza, de vakantie bij uitstek!

Vakantie op Ibiza

Misschien ben je al lekker gemaakt door alle films die je over Ibiza hebt gezien of de mooie verhalen die je hebt gehoord. Maar hoe is het nu om een vakantie Ibiza zelf te ervaren? Jij alleen kunt deze uitdaging aangaan door je in een vakantie Ibiza te storten. Ontdek de mooie stranden van het eiland en de vele uitgaansgelegenheden, maar verdiep je ook eens in de cultuur en de geschiedenis van het eiland. En blijf niet alleen aan de kust plakken, maar trek ook eens wat verder het binnenland in om de mooie natuur van Ibiza te ontdekken. Ibiza heeft namelijk heel wat meer te bieden en het zou zonde zijn om je alleen in het feestgedruis op Ibiza te storten. Een vakantie Ibiza is dan ook niet alleen geschikt voor jongeren, maar ook voor gezinnen en 40 en 50 plussers zijn er voldoende faciliteiten op Ibiza. Veel hotels zijn ingericht op kinderen en ook zijn er in veel hotels zijn er tevens voorzieningen voor wellness.

Vakantie boeken naar Ibiza

Het vakantie eiland is al jaar en dag een populaire vakantiebestemming onder Nederlanders. Mallorca is het meest westelijk gelegen eiland van de Balearen. Het populaire vakantie eiland Ibiza wordt voornamelijk bezocht jongeren of de Nederlandse jetset. Het is voornamelijk een gevolg van het drukke nachtleven en de grote in vele getale villa’s met zwembad die het eiland kent. Jaarlijks wordt het eiland bezocht door de grootste DJ’s van de wereld als Armin van buren en DJ Tiesto. Als je Ibiza bezoekt dan valt het je waarschijnlijk meteen op dat er vele (grote) bars en dancing en discotheken aanwezig zijn. Als je van feesten houd zit je hier in elk geval goed. Naast feestje biedt Ibiza ook hele goede andere faciliteiten. Wat dacht je van varen langs de kust, mountenbiken in het mooie landschap of heerlijk genieten van de blauwe zee op je ligbed onder een parasol. Niets is te gek. Ibiza biedt ook een mooie uitgestrekte natuur met unieke bloemen en planten.

Bezienswaardigheden

De bezienswaardigheden op vakantie Ibiza liggen verspreid over het mooie eiland. Zo is het een aanrader op Ibiza-stad te bezoeken. Het oude gedeelde D’ALT vila is de moeite waard. Daarnaast is het bezoeken van de haven met een van de vele terrasjes ook echt een aanrader. Als je verder op vakantie het binnenland van Ibiza intrekt dan is het een aanrader om te stoppen in de verschillende kleine steden en badplaatsen. Elke stad heeft zijn eigen charme met fantastische oude herenhuizen, kathedralen en authentieke restaurants en cafés Leuke steden zijn dan Sant Joan de Labritja (hier vind je 1 van de grootste hippie markten) en Sant Antoni de Portmany (hier vind je het standbeeld van Columbus).