Zonvakantie
De beste stranden
All inclusive
Maximaal genieten
Verre Reizen
Onvergetelijke vakanties
Last minutes
Snel naar de zon
Stedentrips
Cultuur & Ontspannen

Top 5 beste hotels in Marmaris

Het totaal aantal All Inclusive hotels in Marmaris is redelijk groot in Marmaris. De meeste resorts en hotels liggen buiten het centrum. De top 5 van de best beoordeelde en meest populaire All Inclusive hotels in Marmaris treft u aan op deze site. Marmaris is een populaire Turkse badplaats, gelegen in een baai aan de Lycishe kust. Het achterland is bedekt met pijnboom- en dennenbossen, de kust bestaat uit smalle zand- en kiezelstranden. In de oude stadskern zijn historische gebouwen te vinden, zoals een citadel uit de 16e eeuw en een Ottomaanse burcht. Uitgaansgelegenheden treft u volop in Marmaris. Er zijn twee gebieden, Barstreet en Long Beach, waar de meeste clubs, bars en discotheken te vinden zijn. Winkelen kan in de grote bazaar en langs de boulevard. Voor een dagje zoet waterplezier kunt u terecht in Atlantis Aquapark met glijbanen en een wildwaterbaan.

1. Grand Cettia ****

Hotel Grand Cettia is een All Inclusive hotel op 1 km van het strand en 2,5 km van het levendige centrum van Marmaris. Viersterren hotel Grand Cettia, dat als kindvriendelijk te boek staat, zorgt dat het u aan niets ontbreekt. Het resort beschikt over 190 kamers en een shuttledienst die u kosteloos naar het strand brengt. Het openbaar vervoer ligt op loopafstand van het hotel. De bouw tegen een helling maakt het uitzicht over bergen en zee zeker de moeite waard. Kinderen hebben de beschikking over twee waterglijbanen, twee speeltuinen en een miniclub (4-12 jaar). Tegen betaling kunt u gebruiken maken van kinderoppas.

2. Grand Pasa *****

Vijfsterren All Inclusive hotel Grand Pasa bevindt zich op 400 m van het strand en op 4 km afstand van het centrum van Marmaris. Het hotel beschikt over 280 kamers en de halte voor de dolmus bevindt zich op loopafstand. De jonge gasten vermaken zich in het zwembad met glijbanen, in de miniclub (van 4 tot 12 jaar) en de speeltuin. Uiteraard wordt er tevens een minidisco georganiseerd. Gasten van Grand Pasa mogen gebruik maken van het privéstrand van zusterhotel Pasa Beach. Vakantiegangers die reeds kennisgemaakt hebben met hotel Grand Pasa geven het hotel een heel goede beoordeling. Hierbij scoren de kamers, algemene indruk, service en kindvriendelijkheid het hoogst.

3. Pineta Park ****

Hotel Pineta Park biedt een vakantie op basis van All Inclusive. Het is op 400 m afstand van het strand gelegen en een kleine 3 km van het centrum van Marmaris. Pineta Park beschikt over 230 kamers, vier sterren en is gelegen in een groene, rustige omgeving. Voor kinderen zijn er een miniclub (met Engelstalige begeleiding), een kinderzwembad en een speeltuin. Tegen betaling kunt u gebruik maken van een babysitservice, alle gemeenschappelijke ruimtes zijn goed toegankelijk met een buggy en de restaurants kennen een kindermenu of -buffet. Een hotelbus zorgt voor vervoer tussen de accommodatie en het strand.

4. Grand Ideal ****

Op slechts 200 m van het strand vindt u vijfsterren hotel Grand Ideal en het centrum van Marmaris ligt slechts op 2 km afstand. Hier kunt u terecht voor een luxe All Inclusive vakantie. Grand Ideal beschikt over 272 kamers, waaronder een aantal familiekamers. Drie keer per week verzorgt het animatieteam van het hotel een programma, er is geen aparte miniclub voor kinderen. Wel is er een speeltuin aanwezig. Dit hotel heeft doorgaans ook erg aantrekkelijke last minute aanbiedingen.

5. Pasa Beach ****

Met zijn ligging direct aan het strand heeft viersterren All Inclusive hotel Pasa Beach een streepje voor. Het centrum van Marmaris is met 3 km ook nabij en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (halte voor de deur). Pasa Beach beschikt over 427 kamers, bestaat uit 3 gebouwen en een tuin die direct aan het strand en promenade ligt. Voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar is er een miniclub en er bevindt zich een speeltuintje op het terrein. Tegen betaling kunt u gebruik maken van een babysitservice.