Zonvakantie
De beste stranden
All inclusive
Maximaal genieten
Verre Reizen
Onvergetelijke vakanties
Last minutes
Snel naar de zon
Stedentrips
Cultuur & Ontspannen

Top 5 beste hotels in Kusadasi

Kusadasi is een badplaats gelegen aan de westkust van Turkije, in een mooie baai. De hotels langs de kust van Kusadasi liggen veelal direct aan het strand en de meeste bieden een verblijf op basis van de All Inclusive formule. De top 5 van de best beoordeelde en meest populaire All Inclusive hotels in Kusadasi staat op deze site. Rond Kusadasi zijn er verschillende (zand)stranden, uitgestrekt over circa 40 km. Het populairste strand is Ladies Beach, dat zeer langzaam afloopt in zee. Over de stranden van Kusadasi waait bijna constant een zachte, verfrissende bries. De zee is over het algemeen in de ochtend en aan het begin van de middag zeer kalm, maar aan het einde van de middag kunnen er pittige golven ontstaan. Kusadasi heeft de vakantieganger naast strand en zee een gezellige jachthaven te bieden, talloze uitgaansmogelijkheden, vele winkeltjes en twee bazaars.

1. Korumar

Met een gemiddelde beoordeling van een ruime 9, beloofd Hotel Korumar in Kusadasi u een bijzondere All Inclusive vakantie. Het complex is direct aan zee gelegen met een eigen rotsplateau om te zonnen en een (opgespoten) privéstrandje. Het strand van Kusadasi ligt op 1,5 km afstand, het centrum van Kusadasi op 2 km. Vijfsterren Hotel Korumar beschikt over 272 kamers en zowel de receptiemedewerkers als leden van het animatieteam spreken Nederlands. Voor de kinderen is er de miniclub (4 tot 12 jaar), een kinderzwembad, een spelletjesruimte en een speeltuintje. Tegen betaling kunt u gebruik maken van een babysitservice en in het restaurant wordt een kinderbuffet opgesteld. Er is een dokterspost aanwezig.

2. Pine Bay Resort

Pine Bay Holiday Resort biedt u een verblijf op basis van All Inclusive aan. Dit vijfsterren vakantiecomplex ligt direct aan een privéstrand en 6 km van het centrum van Kusadasi. De 551 kamers zijn verdeeld over een hoofdgebouw en bungalows verspreid over het terrein. Het is een officieel erkende milieuvriendelijke accommodatie die middenin een groene tuin ligt. Eén van de drie buitenzwembaden beschikt over vijf waterglijbanen en er is tevens een binnenbad. Kinderen tussen de vier en twaalf jaar kunnen deelnemen aan de miniclub met onder meer Nederlandstalige begeleiding en ook aan de receptie spreekt men Nederlands. Pine Bay Holiday Resort heeft verder nog een speeltuin voor de jongste gasten en een babysitservice (tegen betaling) beschikbaar.

3. Fantasia de Luxe

Voor een All Inclusive vakantie met vijf sterren, gaat u naar hotel Fantasia de Luxe. Dit complex ligt direct aan het strand in een rustige omgeving, ruim 5 km van het centrum van Kusadasi. Fantasia de Luxe beschikt over 331 kamers en zwembaden voor volwassenen en kinderen. Voor de jongste gasten is er tevens een miniclub (4 tot 11 jaar) met Duits-, Frans- en Engelstalige begeleiding en een speeltuintje. Dicht bij zijn de de oude steden en oudheden te vinden zoals Milets, Didyma, Efesia, Prienne en het sterfhuis van de heilige maagd Maria. Direct voor het hotel is openbaar vervoer te vinden.

4. Ephesus Princess

Gebouwd tegen een bergwand heeft u vanaf vijfsterren hotel Ephesus Princess een schitterend uitzicht. Het hotel beschikt over 352 kamers en biedt verblijf op basis van All Inclusive aan. Aan de receptie spreekt men Nederlands en het eigen animatieteam spreekt naast Engels en Duits eveneens Nederlands. Voor kinderen van vier tot twaalf is er de miniclub en een speeltuin, tieners vermaken zich in de teensclub. U kunt tegen betaling gebruik maken van een babysitservice en extra vroeg eten met jonge kinderen. Ephesus Princess nabij Kusadasi wordt omringd door mooi aangelegde tuinen en ligt direct aan het strand dat via een lange trap bereikbaar is. Een halte voor het openbaar vervoer treft u voor het hotel aan.

5. Ephesia Holiday Beach

Ephesia Holiday Beach Club is gelegen in een mooi aangelegde tuin met palmbomen, direct aan het strand. Het centrum van Kusadasi bevindt zich op een afstand van 7 km. Het All Inclusive hotel beschikt over 245 kamers en vier sterren. Van de vier buitenzwembaden is er één thermaal bad dat alleen toegankelijk is voor personen van achttien jaar en ouder. Uiteraard is er een apart zwembad voor de allerkleinsten. Het animatieteam van de miniclub (vier tot twaalf jaar) spreekt Nederlands, evenals het entertainmentteam voor volwassenen. Voor kinderen is er verder nog een speeltuin en game center. De kamers zijn voorzien van kinderstopcontacten, tegen betaling kunt u gebruik maken van een babysitservice en alle gemeenschappelijke ruimtes zijn toegankelijk met een buggy. U verblijft in Ephesia Holiday Beach Club in Kusadasi op basis van all inclusive, maar wilt u toch een dagje elders kijken, dan vindt u het openbaar vervoer op loopafstand van het hotel.