Zonvakantie
De beste stranden
All inclusive
Maximaal genieten
Verre Reizen
Onvergetelijke vakanties
Last minutes
Snel naar de zon
Stedentrips
Cultuur & Ontspannen

Top 5 beste hotels in Bodrum

Bodrum heeft een redelijk aantal All Inclusive hotels. De luxe All Inclusive resorts zijn in Bodrum veelal tegen de heuvels aan zee gebouwd. De top 5 van de best beoordeelde en meest populaire All Inclusive hotels in Bodrum treft u aan op deze pagina. De badplaats Bodrum ligt aan de Egeïsche Kust, in het zuidwesten van Turkije. De plaats is een smeltkroes van oud en nieuw, met een moderne jachthaven en een middeleeuws kasteel. U treft er traditionele cafés, maar ook vele uitgaansgelegenheden waaronder een openluchtdiscotheek. De stranden van Bodrum zijn over het algemeen vrij klein en bestaan uit een mengeling van zand, grind en kiezels. Het Bardakci strand bestaat uit fijn zand en beschikt over een Blauwe Vlag (een internationaal teken van goede kwaliteit strand en zeewater). Er is volop de gelegenheid om tijdens uw vakantie watersport te beoefenen vanaf de stranden rondom Bodrum.

1. Vera Club TMT

Het in Bodrum gelegen viersterrren All Inclusive hotel Vera Club TMT ligt direct aan het strand en nabij de boulevard. Het hotel is geheel in bungalowstijl gebouwd en beschikt over 374 kamers. Een halte voor het openbaar vervoer bevindt zich voor het hotel. Kinderen kunnen kiezen uit maar liefst vier verschillende kinderzwembaden. Daarnaast is er vermaak in de mini club (4 t/m 12 jaar) met Duits-, Frans- en Engelstalige begeleiding. De kamers zijn voorzien van kinderstopcontacten en tegen betaling is er een babysitservice beschikbaar. Alle gemeenschappelijke ruimtes zijn goed toegankelijk met een buggy. Consumenten beoordeelden hotel Vera Club TMT gemiddeld met een ruime 8.

2. Diamond of Bodrum

In het hotel Diamond of Bodrum verblijft u op basis van All Inclusive. Door de bouw tegen een helling is er een prachtig uitzicht over de baai. Het vijfsterren hotel beschikt over 201 kamers en naast diverse (kinder)zwembaden over een Turks bad, sauna en jacuzzi. Kinderen tussen 4 en 12 jaar worden vermaakt in de miniclub en hebben een Playstation tot hun beschikking. Alle gemeenschappelijke ruimtes zijn goed toegankelijk met een buggy. Het centrum van Bodrum bevindt zich op slechts 1 km afstand en is te bereiken via de boulevard. Het openbaar vervoer treft u direct voor het hotel aan. Het nabij gelegen kiezelstrand is bereikbaar via een tunnel die onder de weg doorloopt.

3. Voyage Bodrum

Wie in alle rust wil genieten van een Ultra All Inclusive concept, kiest voor het viersterren hotel Voyage Bodrum. Het hotel richt zich op volwassenen, kinderen onder de 14 jaar worden niet toegelaten. Voyage Bodrum is tegen een heuvel gebouwd aan het einde van een doodlopende weg en biedt uitzicht op het middeleeuwse kasteel van de stad. Het ligt direct aan het zandstrand Bardakci dat beschikt over een Blauwe Vlag (een internationaal teken van goede kwaliteit strand en zeewater). De service van het hotel strekt zich uit tot op het strand waar onder meer limonade en fruit aangeboden wordt. Het centrum van Bodrum is circa een kilometer verder gelegen. U bereikt het centrum per dolmus (halte op circa 300 m) of per boottaxi in het hoogseizoen. Er is tijdens uw vakantie 24 uur per dag een verpleegkundige aanwezig in het hotel en op gezette tijden is er tevens een arts.

4. Salmakis Beach & Spa

Aan het zandstrand van Bordum ligt viersterren All Inclusive hotel Salmakis Beach, gebouwd in mediterrane stijl. Het complex heeft 209 kamers en het centrum van Bodrum is gelegen op een afstand van 1,5 km. U kunt er heen per taxi, dolmus en in het hoogseizoen per taxiboot. Het all inclusive hotel is minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn vanwege de ligging tegen een helling en het feit dat niet alle kamers en faciliteiten per lift bereikbaar zijn. Van half juni tot eind augustus is er een kinderclub (4 tot 12 jaar) met Engelstalige begeleiding.

5. Ersan Resort & Spa

Ersan Resort & Spa is een vijfsterren All Inclusive hotel gelegen op 4 km van het centrum van Bodrum. Het complex ligt direct aan een aangelegd strand in de baai van Içmeler en doet erg groen aan door de botanische tuinen op eigen terrein. Kinderen kunnen deelnemen aan de miniclub (4 tot 12 jaar), zwemmen in twee aparte kinderbaden en spelen in de speeltuin. Hotel Ersan Resort & Spa telt 368 kamers en biedt verblijf op basis van een all inclusive formule.