Zonvakantie
De beste stranden
All inclusive
Maximaal genieten
Verre Reizen
Onvergetelijke vakanties
Last minutes
Snel naar de zon
Stedentrips
Cultuur & Ontspannen

Top 5 all inclusive hotels in Rhodos

Veel hotels op Rhodos zijn ingesteld op het ontvangen van families en bieden diverse faciliteiten voor (kleine) kinderen. Als gast heeft u vaak zelf de keuze of u wilt verblijven op basis van All Inclusive. De top 5 van de best beoordeelde en populairste All Inclusive hotels op Rhodos staat hieronder. Het Griekse eiland Rhodos behoort tot de Dodekanesos eilandengroep en is het meest oostelijke Griekse eiland. Het ligt ten zuiden van het vasteland van Turkije in de Egeïsche Zee. Het landschap is bergachtig, groen en bosrijk. Tijdens een vakantie op Rhodos is een goede mix van strand, cultuur en uitgaan mogelijk. Er zijn meer dan dertig stranden met een blauwe vlag (een internationaal teken van goede kwaliteit strand en zeewater). Het eiland kent diverse archeologische vindplaatsen en het oudste gedeelte van Rhodos-stad prijkt op de werelderfgoedlijst.

Calypso Beach ****

Op het Griekse eiland Rhodos kunt u voor een all inclusive vakantie naar de oostkust reizen, naar de badplaats Faliraki. Hier ligt viersterren hotel Calypso Beach, direct aan het strand, dat langzaam afloopt in zee. Rhodos-stad ligt op een afstand van 13 km van het hotel en is goed per bus bereikbaar. Voor kinderen is er een apart kinderbad, een speeltuin en een miniclub met Engels- en Duitstalige begeleiding (4 t/m 12 jaar). Het hotel beschikt over 302 kamers, die allen voorzien zijn van kinderstopcontacten. Tegen betaling is er een babysitservice beschikbaar. Zowel het zwembad als het strand is via trappen te betreden. Gasten van Calypso Beach beoordeelden onder meer de service en kindvriendelijkheid met een gemiddelde 9+.

Kalithea Horizon Royal ****

Aan de oostkust van Rhodos, direct aan het strand, met uitzicht over de baai van Kalithea, ligt hotel Kalithea Horizon Royal. Dit viersterren hotel beschikt over 256 kamers en biedt u een verblijf op basis van all inclusive. Het centrum van Kalithea ligt op 1 km afstand, een openbare bushalte bevindt zich op 400 m afstand. Voor kinderen is er een miniclub met Engels- en Duitstalige begeleiding en zijn er videogames beschikbaar. Het kinderbad beschikt over een glijbaan. Alle gemeenschappelijke ruimtes zijn goed toegankelijk met een buggy. Het strand is lager gelegen dan hotel Kalithea Horizon Royal, een treintje of bus verzorgen vervoer naar het strand. Gasten die reeds in het hotel verbleven beoordelen het hotel met een 9 gemiddeld.

Avra Beach Resort ****

Het All Inclusive hotel Avra Beach Resort ligt aan de westkust van Rhodos, in de plaats Ixia. Dit viersterren aparthotel is direct aan een privéstrand gelegen, op 6 km van Rhodos-stad. Het centrum van Ixia ligt op loopafstand. Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar wordt er in Hotel Avra Beach Resort een mini-club georganiseerd en is er een speeltuin. Van mei tot oktober wordt er in de avonduren voor animatie gezorgd. Er zijn 224 kamers, waaronder familiekamers.

Esperides Beach ****

Viersterren hotel Esperides Beach ligt in Faliraki, op 12 km afstand van Rhodos-stad en direct aan het strand. All Inclusive hotel Esperides Beach op Rhodos staat te boek als een echt familiehotel. Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar is er een miniclub. Er is tevens, tegen een vergoeding, een babysitservice beschikbaar en er zijn buggy´s en babyfoons te huur. Tegenover het hotel ligt een groot aquapark en op eigen terrein bevindt zich een lunaparkje met onder meer een draaimolen en botsauto´s. Esperides Beach beschikt over 560 kamers, verdeeld over drie gebouwen. Er zijn verschillende familiekamers voor maximaal 5 personen met aparte slaapgedeeltes voor kinderen. Het aangrenzende strand bestaat uit zand en kiezels en loopt langzaam af in zee. U kunt in dit hotel verblijven op basis van all inclusive.

Luca Faliraki ****

All Inclusive hotel Luca Faliraki is tegen een helling gebouwd op 1 km afstand van het strand en 1,5 km van het centrum van Faliraki op Rhodos. Een shuttleservice verzorgt vervoer naar het strand. Dit all inclusive viersterren hotel op Rhodos is voorzien van een verzorgde, grote tuin en beschikt over 356 kamers. Het animatieteam spreekt Duits, Frans en Engels en verzorgt onder meer een miniclub voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Ook is er een klein speeltuintje op het complex. Tegen een vergoeding kunt u gebruik maken van een babysitservice. Met kleine kinderen kunt u desgewenst extra vroeg aan tafel. U verblijft in hotel Luca Faliraki op basis van All inclusive.