Zonvakantie
De beste stranden
All inclusive
Maximaal genieten
Verre Reizen
Onvergetelijke vakanties
Last minutes
Snel naar de zon
Stedentrips
Cultuur & Ontspannen

Top 5 bestemmingen voor een stedentrip

We gaan steeds vaker op vakantie. Door goedkope vliegtickets zijn ook verre bestemmingen een stuk populairder geworden. Daarnaast kiezen steeds meer mensen voor een stedentrip van enkele dagen, waar vroeger een vakantie al snel enkele weken duurde. Er is een rijk aanbod aan steden die alles in huis hebben om de perfecte locatie te zijn voor een stedentrip. Hieronder een lijstje met de top 5 bestemmingen voor stedentrips met een kleine beschrijving.

1. New York
In deze wereldstad is zo veel te beleven, dat je wel meerdere stedentrips aan New York kunt besteden. Het is een unieke ervaring om in New York een beetje van de Amerikaanse cultuur te ervaren terwijl je er natuurlijk ook bezienswaardigheden als het Vrijheidsbeeld en het Empire States building kunt vinden. Meer over Stedentrip New York >

2. Londen
Ook Londen is een stad die zeker een plaats verdient in deze top 5. Een groot voordeel is de korte afstand die je af hoeft te leggen om in Londen te komen. Een echte aanrader is een rit in de Londen Eye, het enorme reuzenrad dat bezoekers een prachtig uitzicht over de stad biedt.

3. Parijs
De stad van de liefde is zeker een top locatie om met je partner te bezoeken. Je kunt er heerlijk uit eten en een romantisch bezoek aan de Eiffeltoren zal iedere relatie doen opleven.

4. Istanbul
Zeker in de afgelopen tien jaar is deze stad uitgegroeid tot een prima vakantiebestemming. De bezienswaardigheden zijn er geweldig en het internationale en moderne karakter maakt de stad erg toegankelijk voor toeristen.

5. Barcelona
Barcelona biedt tijdens een stedentrip voldoende vermaak. Wat veel bezoekers van Barcelona levenslang zullen onthouden is de prachtige architectuur die er te vinden is. Invloeden van onder andere Gaudi spelen hierin een belangrijke rol.