Zonvakantie
De beste stranden
All inclusive
Maximaal genieten
Verre Reizen
Onvergetelijke vakanties
Last minutes
Snel naar de zon
Stedentrips
Cultuur & Ontspannen

Top 5 all inclusive hotels in Corfu

De grote hotels op Corfu laten vaak hun gasten de keus op welke basis zij wensen te verblijven. Dat kan logies zijn, maar veel hotels bieden ook een All Inclusive vakantie aan. De top 5 van de best beoordeelde en populairste All Inclusive hotels op Corfu staat op deze site. Het Griekse eiland Corfu ligt in de Ionische Zee, ten noordwesten van het Griekse vasteland en twee kilometer van Albanië. Corfu is het gehele jaar groen en heeft een heuvelachtig landschap. Aan de westkust vindt u de meeste zandstranden, die veelal langzaam aflopen in zee. Op veel stranden wappert de Blauwe Vlag (een internationaal teken van goede kwaliteit strand en zeewater). Voor winkelen en uitgaan moet u in de hoofdstad Corfu-stad zijn waar u tevens enkele musea en vestingwerken uit de 15e eeuw aantreft.

Louis Corcyra Beach ****

Hotel Louis Corcyra Beach op Corfu ligt direct aan het strand, op een groene landtong. Het centrum van Gouvia bevindt zich op slechts 200 m afstand. Dit viersterren complex beschikt over 370 kamers, verdeeld over het hoofdgebouw, bijgebouw en bungalows. U kunt in hotel Louis Corcyra Beach verblijven op basis van all inclusive. Voor kinderen zijn er speelruimtes, een speeltuin en wordt er een miniclub (5 t/m 12 jaar) georganiseerd. Een babysitservice is tegen een vergoeding beschikbaar. Vakantiegangers die reeds in dit all inclusive hotel verbleven tonen zich op vakantiebeoordelingssites zeer tevreden met op alle punten een gemiddeld cijfer van 8 en hoger.

Mitsis Roda Beach ****

Mitsis Roda Beach op het Griekse eiland Corfu is direct aan een (kindvriendelijk) strand gelegen in de plaats Roda. Het all inclusive hotel beschikt over vier sterren en 443 kamers, waaronder familiekamers en appartementen. Het centrum van Roda bevindt zich op 1 km afstand. Het zwembad is gevuld met zout water. Voor kinderen is er een miniclub (4 t/m 12 jaar) en een teenclub (11 t/m 15 jaar). Van mei tot en met oktober is er een Nederlandstalige kinderclub aanwezig. Daarnaast zijn er twee kinderzwembaden met glijbanen, een speeltuin en een speciale kinderhoek in het restaurant met kinderbuffet en een tv. Tegen een vergoeding kunt u gebruik maken van een babysitservice. Mitsis Roda Beach biedt een verblijf op basis van ultra all inclusive aan.

Aquis Agios Gordios ****

Verwacht in hotel Aquis Agios Gordios op Corfu geen kinderclub en speeltuinen, want alleen gasten boven de 18 jaar zijn hier welkom. Het viersterren all inclusive hotel ligt direct aan het strand op 600 m van het centrum van Agios Gordios. Het is een officieel erkende milieuvriendelijke accommodatie, gelegen in een groene omgeving met 246 kamers. Naast standaard kamers biedt het hotel tevens 2-kamerbungalows met een woonkamer. U verblijft in hotel Aquis Agios Gordios op basis van all inclusive. Vanwege de niveauverschillen is dit hotel minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Grecotel Daphnila Bay ****

Direct aan een privéstrand (met Blauwe Vlag) gelegen bevindt zich hotel Grecotel Daphnila Bay. Het viersterren hotel op Corfu is tegen een heuvel gebouwd, omringd door pijn- en olijfbomen en beschikt over 260 kamers. Het centrum van Dassia ligt op 2 km afstand, Corfu-stad op 12 km. Het animatieteam spreekt Engels en Duits en organiseert onder andere een miniclub voor de kinderen (4 t/m 12 jaar). Tieners vanaf 13 jaar worden vermaakt in The Club 4 U. Er is tevens een speeltuin voor de jongste gasten. De kamers zijn voorzien van kinderstopcontacten. Tegen betaling kunt u gebruik maken van een babysitservice en een babyfoon of buggy huren. U verblijft in hotel Grecotel Daphnila Bay op basis van all inclusive. Het hotel is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Gelina Village ****

Voor een all inclusive vakantie op het Griekse eiland Corfu kunt u kiezen voor Aparthotel Gelina Village. Dit hotel ligt direct aan het strand en bestaat uit verschillende gebouwen omringd door groene tuinen. De all inclusive formule die het hotel hanteert omvat onder meer gratis toegang van het naastgelegen Hydropolis waterpark (van 15 mei tot 15 september). Aparthotel Gelina Village op Corfu beschikt over viersterren en 318 kamers/appartementen. Het centrum van Acharavi bevindt zich op 700 m afstand. Kinderen vermaken zich in de miniclub (met in juli en augustus Nederlandstalige begeleiding) en de speeltuin. De kamers zijn voorzien van kinderstopcontacten en kindersloten. Tegen betaling is er een babysitservice beschikbaar en kunt u een babyfoon of buggy huren. Met kleine kinderen kunt u desgewenst extra vroeg aan tafel.