Zonvakantie
De beste stranden
All inclusive
Maximaal genieten
Verre Reizen
Onvergetelijke vakanties
Last minutes
Snel naar de zon
Stedentrips
Cultuur & Ontspannen

Op vakantie in Duitsland, iets voor jou?

Duitsland is een zeer groot land en hierdoor rijk aan verschillende vakantie bestemmingen en bezienswaardigheden. Uiteraard kun je één van de vele steden bezoeken voor een stedentrip, maar je kunt er ook voor kiezen om je onder te dompelen in de natuurrijke gebieden die Duitsland rijk is. Ook kun je er voor kiezen om je wintersport vakantie in Duitsland door te brengen. Genoeg keuze dus om je vakantie in Duitsland te vieren. Via vakanty.nl ben je in staat om de juiste keuze te maken.

Over Duitsland
Een vakantie in Duitsland kun je dan ook op verschillende manieren invullen. Zo kun je in de Duitse cultuur duiken tijdens een stedentrip naar één van de vele iconische steden. Aan de andere kant kun je ook de stad verlaten en de uitgestrekte natuur van het Zwarte Woud ontdekken. Daarnaast kun je ook de wintersport vakantie prima in Duitsland beleven, bijvoorbeeld in Winterberg.

Vakantie voor iedereen
Er is voor iedere vakantieganger dan ook wel een geschikte bestemming te vinden in Duitsland. De cultuur kun je je bijvoorbeeld helemaal eigen maken in Berlijn. Deze historische stad beschikt uiteraard over een groot aantal bezienswaardigheden die zeer zeker de moeite van het bezoeken waard zijn. Daarnaast vind je hier ook de goede bier soorten en curryworsten. Als je meer op zoek bent naar rust en ruimte, dan biedt Duitsland voldoende natuurrijke gebieden. Voorbeelden hiervan zijn De Eifel, het Zwarte Woud en de Moezelstreek. De wintersport vakantie kun je perfect doorbrengen in Winterberg. De ideale plek om de skiën, langlaufen of snowboarden.

Ieder jaargetijde doorbrengen in Duitsland
Door de veelzijdigheid van het land ben je in staat om ieder jaargetijden door te kunnen brengen in Duitsland. Uiteraard kun je de steden het hele jaar door bezoeken. Voor de natuur en wintersport gebieden ben je meer op bepaalde seizoenen aangewezen.

Genieten van luxe
Het komt misschien niet als eerste in je op, maar de accommodaties in Duitsland zijn in de meeste gevallen erg modern en beschikken dan ook over voldoende faciliteiten om in alle luxe te kunnen verblijven. Er zijn een groot aantal accommodaties te vinden met een verschillend aantal sterren achter hun naam.

Het vergelijken van vakanties
Door alle verschillende facetten die het land te bieden heeft is het vaak niet eenvoudig de juiste bestemming te vinden. Vakanty.nl helpt je tijdens je zoektocht naar de ideale vakantie in Duitsland. Je kunt de verschillende bestemmingen dan ook met elkaar vergelijken op basis van prijs, ligging en het verzorgingstype.