Zonvakantie
De beste stranden
All inclusive
Maximaal genieten
Verre Reizen
Onvergetelijke vakanties
Last minutes
Snel naar de zon
Stedentrips
Cultuur & Ontspannen

5 bijzondere all inclusive resorts

In deze blog vind je 5 bijzondere all inclusive hotels. Vergelijk direct online de beste prijzen voor deze hotels. Boek direct je vlucht en verblijf in 1 pakketreis.

All Inclusive hotel Korumar *****

Een zeer populair vijf sterren All Inclusive hotel is hotel Korumar in de plaats Kusadasi in Turkije. Het All Inclusive hotel is direct aan zee gelegen met een eigen rotsplateau om te zonnen en met een eigen prive strandje. Het strand van Kusadasi ligt op 1,5 km afstand, het centrum van Kusadasi op 2 km. Hotel Korumar beschikt over 272 kamers en zowel de receptie medewerkers als leden van het animatieteam spreken Nederlands. Voor kinderen is er vermaak in de miniclub (4 tot 12 jaar), een kinderzwembad, een spelletjesruimte en een speeltuintje. Tegen betaling kunt u gebruik maken van een babysitservice en in het restaurant is er ook een kinderbuffet. In het hotel is een dokterspost aanwezig.

All Inclusive hotel Dreams Beach Resort *****

Bij Sharm el Sheikh in Egypte, direct aan de kust ligt het All Inclusive hotel Dreams Beach Resort. Het hotel heeft in zee een eigen koraalrif en het strand naar de zee is te bereiken via een trap. Het Dreams Beach all inclusive resort heeft vijfsterren en beschikt over 483 kamers. All Inclusive hotel Dreams Beach Resort is een officieel erkende milieuvriendelijk hotel. Het animatieteam spreekt Duits, Frans en Engels en organiseert onder meer een miniclub voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. Daarnaast is er een speeltuintje voor de jongste gasten.

All Inclusive hotel Louis Corcyra Beach ****

Het viersterren all inclusive hotel Louis Corcyra Beach op Corfu beschikt over 370 kamers, verdeeld over het hoofdgebouw, bijgebouw en bungalows. Het hotel ligt direct aan het strand, op een groene landtong. Het hotel ligt op slechts 200 m afstand van het centrum van Gouvia. U kunt in hotel Louis Corcyra Beach verblijven op basis van all inclusive. Voor kinderen zijn er speelruimtes, een speeltuin en wordt er een miniclub (5 t/m 12 jaar) georganiseerd. Een babysitservice is tegen een vergoeding beschikbaar. Nederlandse bezoekers die reeds in dit all inclusive hotel verbleven tonen zich op zeer tevreden met op alle punten een gemiddeld cijfer van 8 en hoger.

All Inclusive hotel Eugenia Victoria ***

Hotel Eugenia Victoria met All Inclusive mogelijkheden beschikt over 400 kamers en heeft Nederlandssprekende receptiemedewerkers. Het hotel bevindt zich op loopafstand van het centrum van Playa del Inglés op Gran Canaria en op een kilometer afstand van het strand. Ook het animatieteam van de kinderclub spreekt Nederlands, naast Duits en Engels. Verder kunnen kinderen zich vermaken in de speeltuin. Een gratis shuttlebus rijdt meerdere keren per dag heen en weer tussen het hotel en het strand. Een bushalte voor het openbaar vervoer treft u binnen een straal van 200 m aan. U kunt kiezen voor een verblijf in hotel Eugenia Victoria op basis van All Inclusive.

All Inclusive hotel Fiesta Beach ****

Hotel Fiesta Beach in Djerba Tunesie biedt een All Inclusive vakantie in bungalows verborgen in een tuin van 5 ha. Dit viersterren hotel complex heeft een hoofdgebouw met diverse algemene faciliteiten en 358 kamers verdeeld over witte bungalows. Het strand bevindt zich op slechts 50 m afstand, het centrum van Midoun ligt 5 km ver. Voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar wordt er een miniclub georganiseerd en is er een schaduwrijke speeltuin. Bezoekers van all inclusive hotel Fiesta Beach geven vooral de kindvriendelijkheid een zeer hoge beoordeling.