Zonvakantie
De beste stranden
All inclusive
Maximaal genieten
Verre Reizen
Onvergetelijke vakanties
Last minutes
Snel naar de zon
Stedentrips
Cultuur & Ontspannen

Top 5 all inclusive hotels in Kos

Op Kos zijn qua vakantie accommodaties vooral hotels te vinden waarbij diverse hotels de mogelijkheid geven om een all inclusive vakantie te boeken. De top 5 van de best beoordeelde en populairste All Inclusive hotels op Kos staat hieronder. Het Griekse eiland Kos ligt in de Egeïsche Zee en behoort tot de eilandengroep Dodekanesos. Kos ligt voor de kust van Turkije, ten noordwesten van Rhodos en ten zuidoosten van Samos. Het relatief vlakke landschap en de goede wegen hebben Kos de titel fietseiland opgeleverd. U vindt op dit eiland een mix van culturele bezienswaardigheden, winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Er bevinden zich diverse stranden met een Blauwe Vlag (een internationaal teken van goede kwaliteit strand en zeewater) en zowel stranden die langzaam als snel aflopen in zee. Kos herbergt belangrijke archeologische opgravingen, maar ook geneeskrachtige bronnen.

Blue Lagoon Resort ****

Op 3 km afstand van Kos-stad ligt hotel Blue Lagoon Resort. Dit viersterren hotel biedt u een vakantie op basis van all inclusive. Het hotel beschikt over 662 kamers en is een officieel erkende milieuvriendelijke accommodatie. Het strand bevindt zich op 100 m afstand. Kinderen vermaken zich er in de miniclub (4 t/m 12 jaar), in de speeltuin en kinderzwembaden met waterglijbanen. De zwembaden en het hotel worden omgeven door grote, mooi aangelegde tuinen. Gasten die eerder hun vakantie doorbrachten in hotel Blue Lagoon Resort op Kos geven de algemene indruk en service de hoogste waardering.

Mitsis Ramira Beach ****

Mitsis Ramira Beach is een viersterren hotel, gelegen in Psalidi op het Griekse eiland Kos. Het all inclusive hotel wordt omgeven door een grote tuin, die wordt gescheiden van het strand door een rustige weg. Het centrum van Kos-stad bevindt zich op 3 km afstand, een bushalte bevindt zich pal voor het hotel. Mitsis Ramira Beach beschikt over 338 kamers, verdeeld over verschillende gebouwen. Het entertainmentteam spreekt onder meer Nederlands en verzorgt een miniclub voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. In de maanden juli en augustus zijn er tevens een maxiclub en juniorclub. Tegen een vergoeding is er een babysitservice beschikbaar. U verblijft in Mitsis Ramira Beach op Kos op basis van all inclusive.

Iberostar Kipriotis Panorama *****

Iberostar Kipriotis Panorama is gedeeltelijk tegen een heuvel gebouwd in Psalidi wat voor een mooi uitzicht over zee zorgt. Het hoofdgebouw van dit vijfsterren all inclusive hotel bevindt zich op 200 m afstand van het strand, de bijgebouwen slechts op 50 m. Kos-stad ligt op 3 km afstand en is door de bushalte pal voor het hotel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Iberostar Kipriotis Panorama op Kos beschikt over 292 kamers en biedt verblijf op basis van all inclusive aan. Voor kinderen is er een miniclub, een maxiclub en een tienieclub, een speeltuin en een spelletjesruimte. U kunt tegen een vergoeding gebruik maken van een babysitservice. Gasten die reeds een vakantie doorbrachten in Iberostar Kipriotis Panorama beoordeelden de kamers, service en algemene indruk met een gemiddelde van een ruime acht.

Akti Beach Club ****

In de plaats Kardamena, op het Griekse eiland Kos, ligt all inclusive hotel Akti Beach Club. Het viersterren hotel bevindt zich, slechts door een weg gescheiden,vlakbij het strand, op 4 km van het centrum van de stad. Tot middernacht rijdt er een gratis shuttlebus naar het centrum. Akti Beach Club beschikt over 335 kamers en aan de receptie wordt naast Duits, Frans en Engels ook Nederlands gesproken. Het animatieteam spreekt eveneens Nederlands en verzorgt onder meer een miniclub voor kinderen tussen de 2 en 14 jaar. Verder is er een speeltuin voor de jongste gasten en kunnen ze kiezen uit maar liefst vier kinderzwembaden. Het strand loopt langzaam af in zee wat het geschikt maakt voor kleine kinderen. Naast het eten en de service ontvangt Akti Beach Club op vakantiebeoordelingssites een hoge score voor kindvriendelijkheid. Het hotel biedt verblijf op basis van all inclusive aan.

Mitsis Norida Beach Club ****

Op 5 km afstand van het centrum van voormalig vissersdorp Kardamena op Kos, ligt hotel Mitsis Norida Beach Club. Dit viersterren all inclusive hotel ligt direct aan het strand en naast een klein waterpark. Mitsis Norida Beach Club beschikt over 455 kamers en een eigen discotheek. Het animatieteam spreekt Engels, Frans en Duits en organiseert onder meer een miniclub (4 t/m 11 jaar) en een maxiclub (12 t/m 15 jaar, alleen in juli en augustus). Verder is er een speeltuin, kinderbad met glijbanen en een kinderrestaurant ´Les Smurfs´. Tegen betaling kunt u gebruik maken van een babysitservice. De kamers zijn voorzien van kinderstopcontacten en alle gemeenschappelijke ruimtes zijn goed toegankelijk met een buggy. In dit hotel op Kos kunt u terecht voor een verzorgde all inclusive vakantie.