1908 Lisboa Hotel vergelijken

1908 Lisboa Hotel is een erkend 4-sterren acco gesitueerd in Lissabon (regio Lissabon, Portugal). Deze prachtige vakantie is er al voor €411 p.p. (gebaseerd op Logies & ontbijt). De dagtemperatuur ligt gemiddeld op 21 °C en een goede reistijd is mei, juni, september en oktober. Ondervind zelf de Portugeese mogelijkheden en vind jouw droomreis online. Met onze vakantie-vergelijker vind je zelf de laagste prijs van touroperators als reisorganisaties als bijv. Suntip & Stip reizen en vliegvakanties met KLM via Schiphol, Eindhoven of Keulen, Bremen, Maastricht (Aachen), Düsseldorf, Brussel (Zaventem).


vakantiediscounter-logoBekijk aanbiedingen
corendon-logoBekijk aanbiedingen
d-reizen-logoBekijk aanbiedingen
sunweb-logoBekijk aanbiedingen
prijsvrij-logoBekijk aanbiedingen
beachcheck-logoBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
Hotelnaam1908 Lisboa Hotel
Beoordeling4 sterren
PlaatsLissabon
GebiedLissabon
LandPortugal
Gem. temp overdag21 graden
Reistijd (standaard)3 uur
Geschikt voorVrienden(groepen) en jonge stellen
TaalPortugees
Lokaal geldEuro

Aanvullende info m.b.t. dit land
1908 Lisboa Hotel voordelig reserveren? Dit hotel valt binnen het Portugeese Lissabon (Lissabon). De omgeving staat bekend om haar mediterraan klimaat, wat weer leidt tot een een gem. temp van 21 graden. augustus is een temp. van 29 graden celsius de heetste maand. januari de minste warme (16 graden °C). Een geschikte reistijd is mei, juni, september en oktober. De landstaal is Portugees en je kunt hier betalen met Euro. Een belangrijke religie hier is rooms-katholiek. Het getal dat je voor een telefoonnummer moet zetten is +351 en het voltage bedraagt 220 Volt. Populaire vliegvelden zijn Lissabon (LIS), Porto (OPO) en Faro (FAO). De reis duurt zo’n 3 uur. Tijdzone: UTC+01 (het tijdsverschil bedraagt 1 tot 2 uur vroeger). Het verblijf voorziet in omvangrijke faciliteiten als airco, bar, restaurant, roomservice, kluisje, wifi. Bezoek daarnaast andere populaire opties zoals Vila Gale Santa Cruz, Evolution Lisboa & AS Janelas Verdes.


Laagste prijs 1908 Lisboa Hotel boeken

Ben jij enthousiast van het 1908 Lisboa Hotel? Niet voor niets een zorgeloze bestemming in het Portugeese Lissabon. Daarnaast een geschikte omgeving voor goede excursies en bezienswaardigheden. . Op deze pagina vind je de voordeligste last minute deals van concurrerende Nederlandse vakantiebedrijven zoals bijvoorbeeld Vakantiediscounter of De Jong Intra. In veel gevallen betreft het een pakketreis waarbij alles zit inbegrepen: je vliegticket, het verblijf en transfer. Wat is nu het grootste voordeel hiervan? De vakantie goedkoop vastzetten en alles wordt uit handen genomen. Niet vergeten: bij klachten kan je terecht bij 1 overkoepelende partij. Soms is er iemand van de reisleiding ter plekke beschikbaar die je adviezen kan geven.

  • 1908 Lisboa Hotelis een heerlijke reislocatie in Lissabon, Portugal.
  • Kies uit verscheidene arrangementen (24/7 all-inclusive of halfpension).
  • Je kunt dit verblijf al boeken vanaf €411 per persoon uitgegaan van 4-sterren Logies & ontbijt.
  • Een prettige periode om hiernaartoe te gaan is mei, juni, september en oktober.
  • Of check eenvoudig de laagste prijs voor 7 mei 2024, 12 november 2024 en 10 februari 2024.

Vind de goedkoopste vakantie

De beste aanbiedingen op jouw gekozen vertrekdatum

Star Inn Lisbon Aeroporto

Star Inn Lisbon Aeroporto

Star Inn Lisbon Aeroporto vergelijken Star Inn Lisbon Aeroporto is een prima 3-sterren vakantieverblijf in het welbekende Lissabon (in het ...
Dom Carlos Liberty Hotel

Dom Carlos Liberty Hotel

Dom Carlos Liberty Hotel vergelijken Dom Carlos Liberty Hotel is een populair 3-sterren vakantieverblijf midden in Lissabon (in het gebied ...
Real Palacio Hotel

Real Palacio Hotel

Real Palacio Hotel vergelijken Real Palacio Hotel is een erkend 5-sterren hotel liggend in Lissabon (omgeving Lissabon, Portugal). Op dit ...

Last-minute aanbiedingen donderdag 25 april 2024

Dringend behoefte aan vakantie en wil je zo snel mogelijk er even tussenuit? Vaak vind je online speciale 1908 Lisboa Hotel last-minute vakanties. Op het moment dat deze acco in Lissabon te maken heeft met overcapaciteit, dan worden deze kamers extra voordelig aangeboden bij reisorganisaties als GOGO jongerenreizen. Wie slim is boekt met behoorlijke kortingen oplopend tot €375 per persoon. Hierbij is het handig wanneer je vlug kunt vertrekken naar Lissabon. Goed om te weten: zorg voor een goede reisverzekering en evt. een annuleringsverzekering. Je hebt de keuze uit 2 opties: een kortlopende verzekering (bij korte vakanties), of een doorlopende vakantieverzekering (als je 4 weken gaat).

Top 10 reisbureaus april 2024

  1. D-Reizen: Gemakkelijk reisverzekering afsluiten.
  2. Vakantiediscounter: Ook voor Fly&Drive reizen.
  3. Corendon: Ruim aanbod aan reizen.
  4. TUI: Ook voor de winterzon.
  5. Suntip: Eenvoudig online boeken.
  6. Sunweb: Altijd de beste deals.
  7. Kras: Zonnige bestemmingen.
  8. Prijsvrij: Duidelijk en transparant.
  9. Stip reizen: Enorm veel resorts & accommodaties.
  10. Alltours: Altijd scherpe acties.

1908 Lisboa Hotel all-inclusive vakantie

Overweeg jij sterk om te boeken? Een belangrijke keuze is het type verzorging. Neem ik genoegen met een vakantie op basis van logies, inclusief ontbijt, of wil ik nergens over nadenken en neem ik gewoon ultra all-inclusive vakantie? 1908 Lisboa Hotel goedkoop all-inclusive boeken is de meest comfortabele manier van vakantie vieren. Het diner en drinken zijn hierbij inclusief. Oftewel: een onbekommerde vakantie waarbij jij niet hoeft in te zitten over hoge rekeningen. Overigens, trips, cadeaus en souvenirs moet je zelf betalen. Het is een geweldige manier om volledig op te gaan in de Portugeese keuken en cultuur in het prachtige Lissabon. Is 1908 Lisboa Hotel volledig all-inclusief wat voor mij? In het overzicht hieronder lees je over de meest actuele na- en voordelen. Check ook de huidige aanbiedingen tussen vakanties in Cyprus, Oslo of Masserberg.

3 voordelen van all-inclusive

  1. Vooraf weet je precies wat de kosten zijn.
  2. Je hoeft je niet druk te maken over eten en drinken.
  3. Hulp bij organiseren van uitstapjes in Lissabon.

Drie nadelen all-inclusive

  1. Je bent snel uitgekeken op het eten.
  2. Je blijft veel rondom het hotel, en gaat minder de stad in.
  3. Lijkt soms wat op massaproductie.

Alle Last Minute Deals

Spotgoedkoop zon, zee en strand!

Leziria Parque

Leziria Parque

Leziria Parque vergelijken Leziria Parque is een 3-sterren verblijf gesitueerd in Vila Franca De Xira (in de streek Lissabon, Portugal) ...
Portugal Boutique City

Portugal Boutique City

Portugal Boutique City vergelijken Portugal Boutique City Hotel is een populair 4-sterren vakantieverblijf in de plaats Lissabon (in de streek ...
Pestana Cidadela Cascais

Pestana Cidadela Cascais

Pestana Cidadela Cascais vergelijken Pestana Cidadela Cascais is een 5-sterren acco midden in Cascais (omgeving Lissabon, Portugal). Momenteel kan je ...

Welke faciliteiten mag ik verwachten in 1908 Lisboa Hotel?

Deze vakantiebestemming beschikt over de volgende voorzieningen: airco, bar, restaurant, roomservice, kluisje, wifi. Zijn er andere behoeftes zoals eten zonder gluten en huisdieren? Stuur dan even een e-mail naar dit appartement in Lissabon.

Wat zijn de goedkoopste tarieven van dit hotel?

De actuele prijs wordt gevormd door allerlei dingen zoals bijvoorbeeld het moment van boeken, dag van vertrek, touroperator en het gekozen arrangement. Ga je vertrekken in de schoolvakantie? Boek dan op tijd om aanspraak te maken op de speciale vroegboekkorting. De laagste prijzen vind je in de weken dat er geen schoolvakantie is of als je vandaag boekt en binnen 6 weken vertrekt (last-minute). De actuele prijs wisselt elke dag. Navigeer door naar het reisbureau van je voorkeur en check zelf de laagste prijs.

Welke luchtvaartmaatschappijen bieden hun diensten aan?

De betrouwbare vliegtuigmaatschappijen zoals Air Transat (TS) of Xiamen Airlines (MF) beschikken over opties richting Lissabon. Gebruik tools als Gate1.nl voor het volledige aanbod evenals de beste deals. Prefereer jij een goedkope 1908 Lisboa Hotel pakketreis? Hier is er minder flexibiliteit in maatschappijen.

Kan men eenvoudig reizen naar dit resort?

De locatie van dit hotel in Lissabon is gemakkelijk bereikbaar vanaf vrijwel alle bekende vliegvelden als Amsterdam Schiphol, Eindhoven Airport of Bremen, Düsseldorf, Groningen (Eelde), Keulen, Maastricht (Aachen). Op het moment dat je geland bent op de luchthaven vlakbij Portugal is het nog een klein eindje naar 1908 Lisboa Hotel. Gebruik een taxi of bus, tram en trein faciliteiten.

Kijk jij online naar meer details? In het stukje hierna vind je onze FAQ (meest gestelde vragen) over deze reis. Liever direct boeken? Bekijk dan ons stappenplan (in 5 delen).

  1. Kies reisbureau van jouw voorkeur

    Let niet alleen op prijs. Ondervind evenzeer of de reisorganisatie bekend staat bij het het SGR en ANVR. Bekijk daarbij de additionele kosten (transactiekosten of schoonmaakkosten) en recensies van vorige klanten.

  2. Reisgezelschap samenstellen

    Klik op het reisgezelschap (aantal) die samen met jou vertrekken. Kies ook de leeftijd(en) en voeg vervolgens (extra) kamers toe.

  3. Selecteer luchthaven en datum van vertrek

    Bepaal welke luchthavens je wilt overwegen. Vertrek vanaf NL of BE / DE? Veel reizigers kiezen voor schiphol, en ook Groningen (Eelde) & Eindhoven worden steeds vaker gekozen: niet te duur en goede parkeermogelijkheden.

  4. Welk type verzorging wil je?

    Boek je een pakketreis met vlucht + 1908 Lisboa Hotel met ultra all-inclusive? Of uitsluitend logies en ontbijt? Een uitgebreide inclusieve vakantie is een prettige ervaring maar daar betaal je vanzelfsprekend ook voor.

  5. Verifieer de huidige prijs en maak reservering definitief

    Achterhaal nog eens de verkrijgbaarheid en check de laagste prijs. Bevalt dit? Je kunt meteen een 1908 Lisboa Hotel aanbieding via internet vastzetten en de betaling versturen d.m.v. Paypal, iDeal of Creditcard.

Samenvatting beoordelingen 1908 Lisboa Hotel
4

Reviews & beoordelingen

Vandaag 1908 Lisboa Hotel vergelijken door gebruik te maken van recensies van andere reizigers? Hiervoor zijn er verschillende websites. Zoals Zoover en bijv. alltours.nl. Feiten die mensen graag beoordelen zijn: Strand, Ligging, Kamer, Kwaliteit bedden, Wifi, Douche, Service, Personeel, Wellness, Entertainment, Bezienswaardigheden, Kindvriendelijk, Omgeving, Excursies, Activiteiten. De toegekende beoordeling van 1908 Lisboa Hotel in Lissabon (Lissabon, Portugal) bedraagt 4-sterren. Zelf een eigen review achterlaten? Kies hieronder het cijfer dat jij deze vakantiebestemming gunt.