Zonvakantie
De beste stranden
All inclusive
Maximaal genieten
Verre Reizen
Onvergetelijke vakanties
Last minutes
Snel naar de zon
Stedentrips
Cultuur & Ontspannen

Top 5 all inclusive hotels in Zakynthos

Op het Griekse eiland Zakynthos zijn de meeste accommodaties aan de kust hotels met veelal de mogelijkheid van een All Inclusive verblijf. De top 5 van de best beoordeelde en populairste All Inclusive hotels op Zakynthos staat op deze site. In de Ionische Zee ligt het Griekse eiland Zakynthos, ook wel de ‘bloem van het oosten’ genoemd vanwege de rijke flora en fauna. Zakynthos ligt ten westen van het vasteland van Griekenland, ter hoogte van Sicilië. Het eiland is vooral geschikt voor een rustige vakantie en de zandstranden zijn geschikt voor kleine kinderen. Vooral aan de oostkust lopen de stranden langzaam af in zee. Voor uitgaansgelegenheden moet u in Laganas en Zakynthos-stad zijn. De hoofdstad herbergt tevens enkele culturele bezienswaardigheden.

Galaxy ****

Op 300 m van het centrum van Laganas op Zakynthos vindt u hotel Galaxy. Dit all inclusive hotel bezit viersterren, 119 kamers en ligt direct aan het strand. Galaxy mag zich een officieel erkende milieuvriendelijke accommodatie noemen. Het eigen animatieteam spreekt Engels en verzorgt naast diverse activiteiten voor volwassenen een miniclub voor de jongste gasten. Tegen een vergoeding kunt u gebruik maken van een oppasservice en alle gemeenschappelijke ruimtes zijn goed bereikbaar met een buggy. Speciaal voor families met (kleine) kinderen kunt u via een reisagentschap all inclusive vakanties naar hotel Galaxy op Zakynthos boeken volgens de BabyWorld en Kidsworld formules.

Zante Park ****

Hotel Zante Park behoort tot de Best Western keten en ligt op 300 m van het strand. Het centrum van Laganas is 800 m ver. Zante Park is een all inclusive viersterren hotel en beschikt over 135 kamers. Het is een officieel erkende milieuvriendelijke accommodatie en bestaat uit twee gebouwen, gescheiden door een smalle weg. Het animatieteam van het hotel spreekt Engels, er zijn geen speciale activiteiten die op kinderen zijn gericht. Wel is er tegen een vergoeding een babysitservice beschikbaar. Hotel Zante Park op Zakynthos biedt de mogelijkheid om op basis van all inclusive te verblijven.

Bitzaro Palace ***

Driesterren all inclusive hotel Bitzaro Palace bevindt zich op 400 m van het strand en ligt in een groene omgeving op Zakynthos. Het centrum van Kalamaki ligt 600 meter ver, een bushalte treft u op een afstand van 200 m van het hotel aan. Voor winkels en restaurants kunt u echter direct in de omgeving terecht. Kinderen hebben een eigen gedeelte in het zwembad, er is een speeltuin en er kan minigolf gespeeld worden. Bitzaro Palace op het eiland Zakynthos beschikt over 100 kamers en biedt onder meer verblijf op basis van all inclusive aan.

Louis Zante Beach ****

Direct aan een zandstrand gelegen vindt u op het Griekse eiland Zakynthos hotel Louis Zante Beach. Dit viersterren All Inclusive hotel beschikt over 268 kamers, waaronder familiekamers en ligt op 1,5 km van het centrum van Laganas. Het animatieteam spreekt Engels en Duits en verzorgt onder meer een miniclub voor de jonge gasten. Ook is er een speeltuin aanwezig in de groene tuinen rondom het hotel. Tegen betaling kunt u gebruik maken van een babysitservice. In hotel Louis Zante Beach op Zakynthos verblijft u op basis van all inclusive. Het hotel kan rekenen op goede cijfers op vakantiebeoordelingssites, met de hoogste beoordeling voor de ligging.

Bitzaro Grande ****

Aparthotel Bitzaro Grande ligt op 400 m van het centrum van Kalamaki op het Griekse eiland Zakynthos. Ook het strand bevindt zich op slechts 400 m afstand van dit all inclusive viersterren hotel. Bitzaro Grande beschikt over 116 kamers en 24 appartementen en biedt u verblijf op basis van all inclusive aan. Voor kinderen is er speeltuintje aanwezig en uiteraard een kinderzwembad. Gasten die eerder dit hotel bezochten zijn vooral te spreken over de service, het eten en de verhouding prijs/kwaliteit.