Zonvakantie
De beste stranden
All inclusive
Maximaal genieten
Verre Reizen
Een onvergetelijke vakantie
Last minutes
Snel naar de zon
Stedentrips
Cultuur & Ontspannen

Ontdek Mallorca: dichtbij en ontzettend divers

Ieder jaar is het weer de zelfde vraag in Nederland, het ene jaar kunnen we genieten van een ´tropische´ zomer en het andere jaar kunnen de korte broeken, bikini´s en zwembroeken in de kast blijven hangen. Dankzij de zuidelijke ligging van Mallorca, kan dit eiland deze zekerheid wel bieden. Het is overigens het grootste eiland van de Balearen.

Een vakantie voor het hele gezin
Mallorca biedt een aantal mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie. Wilt u een rustige vakantie met het gezin na een jaar hard gewerkt te hebben? Heeft u geen zin in een druk hotel waarbij u in de rij moet staan voor een ligbed? en wilt u u kinderen goed in het zicht houden? Er zijn verschillende mogelijkheden voor bijvoorbeeld, huis huren Mallorca.

Een feesteiland voor tieners
Ook voor een feest vakantie heeft Mallorca genoeg te bieden. Eindelijk geslaagd voor je VWO-diploma? Een zwaar schooljaar achter de boeg? Of een jaar hard gewerkt te hebben? En natuurlijk een jaar lang hard gespaard. Mallorca heeft vele mogelijkheden aan uitgaansgelegenheden. In el Arenal bevinden de meeste feestcafe´s en kleine clubs. Maar houd je meer van grotere clubs met bekende DJ´S? Dan is La Palma een betere optie. Wil tot in de ochtenddoor feesten zonder klagende buren? Dan is er de mogelijkheid tot een villa huren Mallorca.

Naast een rustige vakantie in een apartement of een feestvakantie met je vrienden en vriendinnen heeft Mallorca meer te bieden. Mallorca lig op twee uur vlieg afstand vanaf Nederland en is ook bereikbaar per auto. Hierbij is de mogelijkheid gebruik te maken van een ferry in Barcelona.

Het klimaat op het eiland

Mallorca kent warme zomers tussen de 25 en 30 graden celsius in Juli en Augustus. Ondanks de hitte zijn er verschillende activiteiten te doen. U kunt met het gezin een excursie maken naar Marineland waar uw kinderen kunnen genieten van verschillende dolfijnenshows. Ook zijn er verschillende waterparken te vinden in Mallorca om af te koelen van de warmte. Voelt u de zomerkriebels al? Kijk snel voor uw vakantie!